Un grădinar comite CRIME după MOARTE. A pregătit capcane cu BOMBE pentru vecinii cu care a avut conflicte în timpul vieții

Redactor:
Laura Cojocaru
Un grădinar comite CRIME după MOARTE. A pregătit capcane cu BOMBE pentru vecinii cu care a avut conflicte în timpul vieții
Bernhard Graumann, un grădinar care s-a sinucis la începutul lunii martie ar fi amplasat bombe în locuințele oamenilor cu care a avut conflicte în timpul vieții. Vezi cum a acționat.

Bernhard Graumann, un grădinar care s-a sinucis la începutul lunii martie ar fi amplasat bombe în locuințele oamenilor cu care a avut conflicte în timpul vieții.

Poliția bănuiește că bărbatul care a fost găsit mort pe 1 martie, este în spatele atacului cu bombă care a ucis săptămâna trecută un medic în vârstă de 64 de ani. Un alt pachet exploziv a rănit o femeie și pe fiica sa de patru ani. O bombă similară a fost găsită pe propietatea unei alte familii. Toate aceste persoane s-ar fi certat cu Bernhard Graumann, relatează BBC.

Grădinarul care avea 59 de ani și locuia în Mehlingen, un oraș mic din vestul Germaniei a murit noaptea, pe 1 martie în casa lui. Autoritățile așteaptă rezultatul autopsiei, dar presupun că bărbatul s-a otrăvit.  

„Era un om ciudat. Mergea la festivaluri medievale, avea armură de cavaler. Spunea că are licență de pirotehnist și că a manevrat mulți explozibili și arme”, a declarat Siegfried Zech, un vecin, scrie DW

„Vineri dimineață am găsit un medic ucis de o explozie, apoi am intervenit în cazul unei alte explozii la Otterber, unde o femeie și o fetiță au fost rănite. Amândouă accidentele au legătură cu domnul Graumann”, transmit autoritățile.

Grădinarul instalase o bombă artizanală la intrarea în cabinetul medicului, care a murit pe loc. De asemenea, bărbatul a pus explozibil în lemnele de foc ale unei familii, rănind o femeie și pe fetița acesteia în vârstă de patru ani. Acasă la suspectul mort s-au găst praf de pușcă și alți explozibili. Poliția bănuiește că grădinarul a mai pus și alte capcane, iar localnicii sunt îngrijorați.

Persoanele care au avut conflicte cu bărbatul  sunt sfătuiți să contacteze poliția.

 

 

 

Inchide