Un nou RECORD. Comedia „Oh, Ramona!”, prima producție românească cu peste UN MILION de dolari în box office

Redactor:
Departamentul Life
Un nou RECORD. Comedia „Oh, Ramona!”, prima producție românească cu peste UN MILION de dolari în box office
Record după record pentru comedia momentului. Vezi câți spectatori au văzut filmul "Oh, Ramona!"

Filmul „Oh, Ramona!” a rămas și după cel de-a treilea weekend în top în box office-ul românesc. Nu mai puțin de 36.635 de spectatori adăugându-se în săptămâna 25 februarie-3 martie, numărului record de vizionări înregistrat de la lansare.

Cei 225.951 de spectatori care au intrat în cinematografe la comedia românească realizată în limba engleză au adus filmului 1.031.211 de dolari, pelicula regizată de Cristina Jacob devenind astfel prima producție autohtonă despre care se poate spune cu date exacte că a depășit nivelul de un milion de dolari din încasări.

Totodată, este pentru prima dată din anul 2002 până acum când un film românesc depășeste pragul de 200.000 de spectatori.

Este vorba despre rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie. „Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Povestea românească din ficțiunea autobiografică „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob, a devenit în viziunea și execuția regizorului un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț. Comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografe pe 14 februarie.

Inchide