Un octogenar celebru susține că s-a întâlnit cu Ivanka, fiica lui Donald Trump. „Are cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut în viața mea”

Un octogenar celebru susține că s-a întâlnit cu Ivanka, fiica lui Donald Trump. „Are cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut în viața mea
Publicat: 07/02/2018, 22:48

Celebrul producător muzical Quincy Jones, în vârstă de 84 de ani, a declarat că, în urmă cu 12 ani, s-a întâlnit cu nimeni alta decât Ivanka, fiica președintelui american Donald Trump.

„M-a întâlnit cu Ivanka”, a declarat producătorul de 84 de ani. „Tommy Hilfiger, care lucra cu fiica mea, Kidada, mi-a zis: „Ivanka vrea să ia cina cu tine”. Eu am zis: „Nicio problemă. Este o tipă pe cinste… Are cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut în viața mea”, a declarat Quincy Jones, potrivit Daily Mail, care citează publicația Vulture.

Ivanka, în vârstă de 36 de ani și actualul ei soț, Jared Kushner, au început să se întâlnească în 2005. În consecință, erau împreună de un an, când au avut loc presupusele întâlniri între Quincy și Ivanka.

Reprezentanții familiei Trump nu au dorit să comenteze afirmațiile lui Jones. Dincolo de faptul că producătorul este cu 48 de ani mai mare decât Ivanka, acesta este cu 13 ani mai bătrân decât tatăl ei, președintele Donald Trump.

Jones a fost însurat de trei ori și are șapte copii, inclusiv pe actrița Rashida Jones, în vârstă de 14 ani. Acesta are amintiri plăcute legate de Ivanka, dar îl detestă pe Donald Trump. „Obișnuiam să ies cu el. Este un nebun de legat! Limitat mental – un lăudăros, un narcisist, nu-l suport”, a declarat Jones.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase