Vila de lux a lui Simon Cowell, bântuită de stafia unui celebru homosexual roman. Coșmarul a început de la o statuie

Vila de lux a lui Simon Cowell, bântuită de stafia unui celebru homosexual roman. Coșmarul a început de la o statuie
Publicat: 14/04/2019, 13:17

Vila de 15 milioane de lire a lui Simon Cowell este bântuită de iubitul gay al unui împărat roman, scrie thesun.co.uk. Șeful de la X-Factor a cumpărat impunătoarea proprietate, care are zece dormitoare, în octombrie 2018.

Fostul proprietar al casei, Christian Levett, crede că a activat fără să vrea spiritul lui Antinous, iubitul împăratului Hadrian, prin intermediul unei statui, în anul 2014.

„A fost adusă într-o ladă. Când am închis totul, am auzit sunetul unor obiecte grele, care au căzut din dulapul în care era pusă statuia lui Antinous. Același lucru s-a întâmplat și în următoarele două nopți. Dar acolo nu era nimeni”, a povestit Levett.

Miliardarul Christian Levett, în vârstă de 47 de ani, a dus statuia la muzeu, dar homosexual roman a rămas să bântuie casa.

„Simon crede în spirite și este îngrozit de poveste. Nu cred că știa de asta, atunci când s-a mutat acolo. Ar putea fi nevoit să cheme un vânător de fantome”, a declarat o sursă apropiată lui Cowell.

„Știu de pe vremea când Christian stătea aici că auzea zgomote inexplicabile. Se auzea un zgomot din dormitor”, a declarat un vecin.

Antinous era cunoscut drept cel mai frumos bărbat din Imperiul Roman și a devenit iubitul împăratului Hardian în anul 128 îHr. Celebrul amorez gay a murit înecat sau – din spusele altora – s-ar fi sinucis.

Cowell a povestit recent că familia sa a fost îngrozită de bătăile inexplicabile ce se aud în ușa vechii sale case din sud-vestul Londrei.

foto: wikipedia

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase