Visează că ea MOARE! Prima Doamnă a Franței NU este văzută cu ochi buni de apropiații președintelui MACRON

Visează că ea MOARE! Prima Doamnă a Franței NU este văzută cu ochi buni de apropiații președintelui MACRON
Consilieri și apropiați ai lui Emmanuel Macron își doresc ca soția lui, Brigitte, să moară, pentru ca președintele francez să joace rolul de văduv îndurerat, potrivit cărții „Madame la Presidente", scrisă de doi jurnaliști francezi.

Lucrarea o descrie pe soția președintelui francez ca fiind o femeie manipulativă, care l-a presat pe soțul ei mai tânăr să devină șef al statului. Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, nu este bine văzută de apropiații șefului de stat în vârstă de doar 41 de ani. „Visează că ea moare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru autorii Ava Djamshidi și Nathalie Schuck, care sunt jurnaliști la publicația Parisien. Potrivit lor, Macron ar avea mai mult succes dacă ar fi singur.

 

„Pentru ei, văduvul care suferă ar fi ceva minunat. Ei (n.e. – consilierii) sunt îndrăgostiți de Macron. Noaptea, visează că o fac [pe Brigitte] să dispară”, a mai declarat sursa.

Aurtorii îi numesc pe „locotenenții” tineri ai lui Macron „mormoni”. Unul dintre ei este Ismael Emelien, în vârstă de 31 de ani. Acesta este co-fondatorul mișcării „En Marche!”, care l-a ajutat pe Macron să devină președinte. Un alt „mormon” este Stephane Sejourne, în vârstă de 33 de ani, fostul director de campanie al președintelui.

 

Cartea „Madame la Presidente” este publicată de editura Plon și apare într-o perioadă dificilă pentru Macron, când popularitatea președintelui a scăzut pe fondul protestelor masive care au avut loc în Franța.

Președintele Macron a stârnit numeroase controverse, după ce a declarat că în țara sa nu există, de fapt, persoane nevoiașe, ci doar unele care „se plâng nejustificat”. Cu altă ocazie, tânărul Macron a jignit un șomer, spunându-i că îi poate găsi un job „peste stradă”. 

O altă scenă jenantă s-a consumat cu ocazia Centenarului Armistițiului Primului Război Mondial, când o femeie în vârstă a confundat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cu Brigitte, nevasta lui Macron.

foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Inchide