VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt concurenții care au trecut cu brio de prima ediție live a acestui sezon

Publicat: 02/12/2013, 01:16
Actualizat: 29/07/2014, 21:57

VOCEA ROMÂNIEI a ajuns duminică în prima ediție live din acest sezon. Începând cu ora 20:30, concurenții care au reușit să treacă de etapa audițiilor pe nevăzute, de tensiunea confruntărilor în duet și de emoțiile cântecului decisiv, au revenit pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a impresiona nu doar juriul de la VOCEA ROMÂNIEI, ci și telespectatorii care i-au putut vota prin SMS. Astfel, la finalul serii, doar opt concurenți au reușit să se califice în etapa următoare a competiției VOCEA ROMÂNIEI.

Din echipa lui Horia Brenciu, Denisa Moșincat și Ana Maria Mirică vor continua lupta pentru premiul cel mare, în vreme ce Loredana va merge mai departe alături de Alina Dorobanțu și Florin Mândru. Smiley rămâne încă antrenor pentru Claudia Iuga și Iolanda Moldoveanu, iar Marius Moga îi are în continuare în echipa sa pe Andi Grasu și Jovana Milovanovic.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT prima ediție live din acest sezon

UPDATE 01:05 Prima ediție live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 s-a încheiat. Următorul show live este programat pentru sâmbătă, 7 decembrie, ora 20:30.

UPDATE 00:56 Ultima echipă care este invitată pe scenă este cea antrenată de Marius Moga. Voturile telespectatorilor îl declară învingător în această seară pe Andi Grasu. „Vă stă bine pe scenă”, îi complimentează juratul pe cei trei concurenți, înainte de a decide să o salveze pe Jovana Milovanovic.

UPDATE 00:49 Cei patru concurenți din echipa Loredanei care au cântat în această seară, în prima ediție live a sezonului 3 a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, revin pe scenă. Conform preferințelor publicului, Alina Dorobanțu merge mai departe în finală. „Toți îmi sunteți foarte dragi, vă admir pentru că ați fost tari și ați demonstrat că aveți talent și pasiune pentru muzică”, a spus Loredana. Antrenoarea a decis în cele din urmă să-i acorde o nouă șansă lui Florin Mândru.

UPDATE 00:42 Concurenții din echipa lui Horia Brenciu vin pe scenă. Voturile publicului o trimit în finală pe Denisa Moșincat. Horia le promite chiar și celor care vor pleca acasă că îi va include într-un proiect la care va lucra în primăvara lui 2014. Pentru a merge mai departe în competiția de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 juratul o alege pe Ana Maria Mirică.

UPDATE 00:39 Echipa Smiley este invitată în scenă. Concurentul cu cele mai multe voturi din partea publicului este Claudia Iuga. „Sunt mândru de tot ce ați făcut în acest live”, a spus Smiley înainte de a o salva pe Iolanda Moldoveanu.

UPDATE 00:30 Stop vot!

UPDATE 00:26 What’s Up și DeMoga au urcat acum pe scenă, interpretând o piesă specială: „LMA (La Mulți Ani!”).

UPDATE 00:17 În așteptarea rezultatelor, concurenții se declară extrem de emoționați. Totuși, spun ei, experiența și senzația simțită pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, din prima ediție live, fost minunată. Unul dintre concurenți s-a arătat însă supărat pe Horia Brenciu: „Tot impul mă atacă”, a comentat Aurel Niamțu.

Andrei Hanghiuc a mărturisit însă că a fost impresionat de prestațiile tuturor concurenților. „A fost minunat!”, a exclamat el.

UPDATE 00.09 Stromae revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu un nou recital.

UPDATE 23:58 Liniile de vot au fost deschise. Telespectatorii își pot alege preferații trimițând un SMS la numărul 1276, cu numele concurentului respectiv.

UPDATE 23:50 Din echipa lui Marius Moga, ultimul concurent din această seară este Andi Grasu. El a revenit pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cu piesa „It’s a Man’s World”, a lui James Brown.

Horia Brenciu a fost primul jurat care a luat cuvântul. „Andi, ai o voce belea, dar trebuie să adaugi sentiment”, l-a sfătuit el pe concurent.

„În seara asta ai fost un James Brown, dar blond. Foarte frumos ai cântat, se vede că te-ai focusat foarte bine pe piesa aceasta”, a comentat Loredana.

„Eu cred că tu poți să cânți orice piesă vrei tu, pentru că ai toate calitățile vocale și tehnice. Trebuie doar să înveți să te deschizi mai mult ca artist, să intri în piesă”, a completat Smiley.

O opinie similară a avut și Marius Moga. „Îți vei găsi exact sentimentele pe care să le împărtășești cu oamenii”, a spus el, convins de succesul viitor al lui Andi.

UPDATE 23:43 Un nou concurent dornic să demonstreze că el este VOCEA ROMÂNIEI este Florin Mândru. Pentru show-ul din seara acesta, elevul Loredanei Groza a pregătit piesa „18 till I die”, a lui Bryan Adams.

„Sunt mândru de tine, e cea mai bună melodie a ta de până acum. Dacă o ții tot așa, ne vedem în finală”, a comentat Horia Brenciu.

„Mă bucur să te avem în show”, a adăugat Marius Moga.

Nici Smiley nu a fost mai puțin impresionat. „Tu miști oamenii doar cu vocea și cu sufletul tău”, a spus Smiley.

„Florin, te-ai depășit pe tine în seara asta. Vocea ta i-a învins pe toți și toate celelalte atuuri pe care ceilalți ar putea să le aibă”, a completat Loredana.

UPDATE 23:26 Ana Maria Mirică, una dintre concurentele din echipa lui Horia Brenciu, a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu piesa „Hora din Moldova”, a lui Nelly Ciobanu.

„A fost o alegere potrivită”, a spus Marius Moga în final.

„Ai abilitatea de a face show”, a comentat Smiley. „Foarte bine, mă bucur că faci show de fiecare dată când ai ocazia”, a adăugat el.

De asemenea, Lordana a fost impresionată, dar i-a recomandat ca data viitoare să încerce să cânte și o romanță.

„Fiecare om din echipa mea este VOCEA ROMÂNIEI„, a spus antrenorul Anei Maria, felicitând-o pe concurentă pentru prestația din această seară.

UPDATE 23:19 Iolanda Moldoveanu revine la VOCEA ROMÂNIEI, în prima ediție live, cu o piesă a cântăreței Cher. Este vorba despre „Believe”, pe care concurenta din echipa lui Smiley a interpretat-o.

„Ai intrat foarte foarte bine în cântec”, a spus Loredana, mărturisind că a emoționat-o foarte mult.

„A fost o interpretare sensibilă”, a remarcat și Marius Moga.

De asemenea, Horia Brenciu s-a declarat impresionat de momentul pus în scenă de Iolanda.

„Ești o voce specială, o prezență specială”, a zis Smiley, îndemnând spectatorii să o voteze pe concurenta din echipa lui.

UPDATE 23:11 „Mă simt bestial”, a mărturisit Dana Torop înainte de a intra pe scenă în prima ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Concurenta antrenată de Marius Moga are 27 de ani, iar pentru emisiunea de 1 Decembrie a pregătit piesa „Mociriță”, a Narcisei Suciu.

„Dana are o formă foarte plastică de a interpreta toate piesele. Cred că asta este amprenta ei”, a comentat Horia Brenciu.

„Mi-a plăcut foarte mult. Vocea ta sună mai bine în limba română, decât în engleză”, a remarcat Smiley.

Marius a observat și el sensibilitatea cu care Dana Torop interpretează muzica. „Ai cântat foarte frumos, bravo!”.

UPDATE 22:58 Iulia Dumitrache cântă în această seară piesa „Think twice”, a celebrei cântărețe Celine Dion. Ea face parte din echipa antrenată de Loredana.

„Îmi place că sună bine ce cânți tu”, a spus Marius Moga la final, apreciind că tânăra începe să își contureze un stil propriu.

Totuși, Smiley a recunoscut că el nu reușit să simtă emoția cântecului. „Ipostaza a asta ți se potrivește de minune”, a spus Horia, remarcând schimbarea prin care a trecut Iulia.

„Sunt mândră că faci parte din echipa mea”, a exclamat Loredana.

UPDATE 22:48 Hotărâtă să lupte pentru premiul cel mare este și Denisa Moșincat. Tânăra concurentă din echipa lui Horia a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI interpretând piesa „Iartă”, a Mihaelei Runceanu.

„Ai o voce puternică, ai dozat-o frumos. Foarte bine, bravo, mi-a plăcut”, a mărturisit Marius Moga.

„Îmi place foarte mult piesa aceasta. Ai reușit să îmi faci pielea de găină. Faptul că ai reușit să mă emoționezi înseamnă că mi-a plăcut”, a comentat Smiley.

Loredana a complimentat-o și ea pe Denisa: „În sfârșit, o piesă pe măsura vocii tale!”.

Horia a recunoscut că sezonul 3 al show-ului VOCEA ROMÂNIEI este unul foarte greu pentru că are în echipă numeroși concurenți buni, iar alegerea va fi dificilă. „Tu ești VOCEA ROMÂNIEI„, a spus antrenorul în cele din urmă.

UPDATE 22:40 Răzvan Alexa revine la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu o piesă a formației Simplu: „Oare știi”. Concurentul în vârstă de 22 de ani, antrenat de Smiley, a urcat pe scenă plin de încredere.

„A fost o interpretare foarte proaspătă”, a spus Loredana la finalul momentului.

„Îmi place, funk-ul acesta a resuscitat piesa”, a remarcat Marius Moga, cel care a compus piesa pe când avea 18 ani.

Pentru antrenorul lui Răzvan, a fost un moment special: „Asta a fost prima piesă pe care am cântat-o alături de Simplu. Azi, Simplu împlinește 13 ani”, a spus el emoționat. „Este o piesă pe care și eu o cântam când aveam 18 ani. Tu ai făcut-o a ta, ai cântat-o în felul tău. Mă bucură că tu ai cântat-o în felul tău”, a conchis el.

UPDATE 22.22 Următoarea concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI este Jovana Milovanovic. Tânăra în vârstă de 18 ani face parte din echipa lui Marius, iar în ediția live a show-ului de la ProTV interpretează piesa „Tu n-ai avut curaj”, a Mădălinei Manole.

„Interpretarea ta a fost cu patos”, a remarcat Horia Brenciu. Smiley a adăugat: „A fost o interpretare foarte interesantă, am recunoscut unele inflexiuni specifice muzicii sârbești”.

„Felicitări! Se simte că ai experiențe și în alte genuri de muzică, iar asta a dat culoare momentului”, a spus Loredana.

Marius Moga a observat asemănarea dintre Iovana și Mădălina Manole, dar a apreciat interpretarea originală a concurentei. „Mă bucur că în seara asta am văzut o Iovana care nu mai este așa speriată”, a spus juratul.

UPDATE 22:11 Aurel Niamțu, parte a echipei Loredanei, interpretează în această seară o piesă a cântărețului român Dan Spătaru: „De vrei să știi ce înseamnă român”.

„Eu cred că ți s-ar fi potrivit o piesa mai de stare. O romanță, o „zarază”…”, a comentat Horia Brenciu.

„Cert este că este o bucurie să vă avem în concursul acesta”, a spus Smiley. „Mă bucur că v-am cunoscut”, a adăugat el.

Loredana s-a declarat foarte mândră de concurentul pe care l-a antrenat. „Mă bucur că, pe lângă faptul că ești o apariție spectaculoasă, se vede că ai muzica în sânge. Felicitări!”, a zis ea.

UPDATE 22:03 Următorul concurent care urcă pe scenă este Florin Timbuc. Tânărul în vârstă de 18 ani face face parte din echipa lui Horia Brenciu, cel care i-a ales pentru această seară piesa „Mama, I’m coming home”, a celebrului Ozzy Osbourne.

„Mi-a plăcut cu ai cântat. Ți se potrivește bine genul”, crede Smiley.

„Mie mi-a plăcut cum ți-a sunat vocea în registrul grav. Dar cred că ți-e puțin teamă”, a comentat Loredana.

Horia s-a declarat mulțumit de prestația lui Florin. „Ai făcut cea mai bună performanță a ta de când repetăm piesa asta”, a spus el. „Mă bucur foarte mult că ai reușit să impresionezi publicul”, a adăugat juratul.

UPDATE 21:45 Claudia Iuga spune că „este terorizată de Live-uri”, din cauza emoțiilor pe care le trăiește pe scenă, însă asta o impulsionează și mai mult, mărturisește ea. De aceea a ales să interpreteze o piesă energică: „Hot Stuff”, a Donnei Summer.

Horia Brenciu a apreciat mișcarea scenică și interpretarea Claudiei. „Ai cântat cu vână, cu încredere în tine, piesa ți s-a potrivit mătușă!”, a remarcat și Loredana.

„Cânți cu patos!”, a comentat Marius Moga. „Mă bucur că poți să te exprimi în felul acesta frumos”, a continuat el.

„Ai fost senzațională, ai dominat scena”, a spus antrenorul concurentei. „Eu te văd ajungând foarte departe. Tu faci spectacol și faci parte din spectacolul VOCEA ROMÂNIEI„, a conchis Smiley.

UPDATE 21:35 Andrei Loică are 17 ani și face parte din echipa lui Marius Moga. Pentru etapa live a competiției de la VOCEA ROMÂNIEI a pregătit piesa „Let Her Go”, a formației Passenger.

„Piesa a fost aleasă bine, cred că acesta este stilul tău, de fapt”, a comentat Horia Brenciu, observând timiditatea concurentului.

„Mi se pare că ești un tip sensibil”, a remarcat și Smiley. „Vocea ta mi se pare mai caldă decât interpretarea originală. Bravo, m-ai convins, ești bun”, a adăugat el.

„Timiditatea ta te-a ajutat foarte mult să intri în cântec, în personaj”, a adăugat Loredana.

Mulțumit a fost și Marius Moga: „Mă bucur că, în sfârșit, te vedem exprimându-te mai mult pe muzica pe care o cânți. Eu cred că tu poți fi VOCEA ROMÂNIEI„, a spus juratul.

UPDATE 21:22 Invitatul special al acestei ediții, artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, încălzește atmosfera de la VOCEA ROMÂNIEI. Cântărețul interpretează hitul „Alors on danse”.

UPDATE 21:13 Alina Dorobanțu este prima concurentă pe care Loredana o trimite în ring în seara aceasta. „E frumoasă, e talentată, nu cred că publicul va rezista în fața ei”, comenta antrenoarea în filmulețul de prezentare a concurentei.

Alina a venit în fața juraților de la VOCEA ROMÂNIEI și a telespectatorilor cu piesa „Lie ciocârlie”.

„Ai o voce foarte frumoasă, te felicit! Abia aștept piesa de data viitoare, în cazul în care vei merge mai departe”, a spus Horia la final.

„Foarte frumoasă vocea de ciocârlie”, a comentat Marius Moga.

„Pe mine m-ai impresionat!”, a mărturisit și Smiley. „Provocarea ta adevărată e cum te descurci la muzica pop. La populară e clar că te descurci, ești făcută pentru așa ceva. A fost o piesă foarte grea, pe care tu ai cântat-o foarte bine!”, a adăugat el.

„Alina, felicitări! Ai reușit să cânți o piesă pe care eu o consider cea mai grea cântată până acum în acest concurs. Ai reușit să ne farmeci!”, a spus Loredana, arătând că tânăra din echipa ei poate cânta orice gen de muzică. „Bravo, te iubesc”, i-a declarat Loredana.

UPDATE 21:05 E rândul unui concurent antrenat de Horia să își demonstreze talentul. „Este omul pentru care aș face sacrificii ca să îl văd pe scenă”, spune juratul înainte ca Andrei Hanghiuc să urce pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Concurentul în vârstă de 31 de ani, antrenor de tenis de profesie, a ales pentru această seară piesa „Isn’t She Lovely”, a lui Stevie Wonder.

„Ăsta e mai nebun ca mine!”, a exclamat Horia la final, extrem de impresionat de prestația lui Andrei. „Ești cel mai bun concurent din toate timpurile!”, a mai spus el.

„Și mie îmi place mult nebunia ta. Mi-a plăcut că ai dat frâu liber imaginației”, a comentat Smiley.

De asemenea, Loredana a fost plăcut surprinsă de acest moment: „Știi foarte bine să seduci publicul, iar asta cred că te va ajuta”.

UPDATE 20:46 Primul concurent care intră în scenă face parte din echipa lui Smiley. Lucian Frâncu interpretează piesa „18 ani”, a formației Vama.

„Eu zic că ai fost mult mai ponderat decât în edițiile precedente. Cred că ai debutat cu dreptul, bravo!”, a comentat Brenciu, după ce concurentul în vârstă de 26 de ani și-a încheiat recitalul. „Ești mult mai relaxat. Ai reușit să ne convingi”, a adăugat și Loredana.

„Sunt foarte bucuros că ți-a ieșit foarte mișto”, a spus și Smiley. „Sunt foarte bucuros că ți-a ieșit așa bine”, a repetat el.

UPDATE 20:38 Cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI sunt invitați în scenă, în aplauzele publicului: Marius Moga, Smiley, Loredana Groza și Horia Brenciu. Pentru că este 1 Decembrie, singura prezență femină a juriului poartă o rochie specială, în culorile tricolorului. Lui Pavel Bartoș i se alătură Nicoleta Luciu.

UPDATE 20.33 VOCEA ROMÂNIEI debutează cu un moment special, dedicat Zilei Naționale. Concurenții au urcat împreună pe scenă pentru a interpreta „Deșteaptă-te, române”.

UPDATE 20.30 Prima ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a început. Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga sunt pregătiți pentru o seară dificilă, la finalul căreia echipele lor vor număra mai puțini membri. Ca și în sezoanele precendent ale show-ului VOCEA ROMÂNIEI, telespectatorii vor avea primul cuvânt de spus în ceea ce privește prestațiile concurenților. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Dacă fiecare dintre cei patru jurați de la VOCEA ROMÂNIEI a avut până acum alături un prieten cu care s-a putut sfătui înainte de a lua o decizie, și Pavel Partoș are un ajutor în seara aceasta: Nicoleta Luciu.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice