HOROSCOPUL DRAGOSTEI – august 2014. Cum stai cu dragostea în august, în funcție de zodie

HOROSCOPUL DRAGOSTEI - august 2014. Cum stai cu dragostea în august, în funcție de zodie
Publicat: 29/07/2014, 17:04

Horoscop zodia Capricorn, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Prima parte a lunii august 2014 îți oferă excelente perspective sentimentale.

Venus trece prin casa cuplului Capricornului, aducând armonie, împliniri și noroc în dragoste.

Ai o foarte mare nevoie de afecțiune și, în același timp, o mare putere de seducție. Te adaptezi ușor la dorințele celuilalt, ești mai receptiv(ă), mai cooperant(ă).

Dacă nu ai încă o relație, acum crește dorința de a-ți construi una.

Partea a două a lunii august 2014 este mai discretă în manifestări, dar poate fi bogată la nivel subtil.

Acum ai capacitatea de a analiză și de a înțelege cum funcționează unele aspecte profunde, unele resorturi intime (sau chiar secrete) ale relației sau ale psihologiei omului drag. Ai o bună intuiție afectivă.

Horoscop zodia Vărsător, luna august 2014: Dragoste și cuplu

August 2014 este o adevărată sărbătoare pentru Vărsători din punct de vedere relațional.

În primul rând, te poți bizui pe generozitatea și șansa pe care ți le promite Jupiter, care a intrat în casă cuplului Vărsătorului la mijlocul lunii trecute și o va binecuvântă cu prezența lui până în august 2015.

Dar asta nu este tot! Prin casa cuplului Vărsătorului mai trec în august 2014 Soarele, Mercur și Venus.

Soarele orientează atenția și energia către relații și exercită foarte mult magnetism, iar Mercur îndeamnă la comunicare și este foarte dornic de nou.

Cât despre Venus, ea este însăși planeta iubirii, iar intervalul în care se va află în preajma lui Jupiter (decadă a două și a treia din august 2014, cu un accent pe a două) are un mare potențial de fericire și împliniri.

Horoscop zodia Pești, luna august 2014: Dragoste și cuplu

O undă de senzualitate străbate viață sentimentală a Peștilor în prima parte a lunii august 2014: Venus, planetă iubirii, se află în casă plăcerilor și a pasiunii Peștilor. Este o amplasare fericită, care aduce romantism, poftă de aventuri galante, satisfacție erotică și, mai ales, ocazii favorabile apariției dragostei.

Luna august 2014 este darnică în privința distracțiilor de tot felul, care pot avea un rol stimulant în derularea vieții amoroase.

Iubirea Peștilor are însă o anume legătură și cu munca: poate că un coleg sau o colegă îți face ochi dulci la birou, poate că viață profesională îți este influențată de sentimente, sau poate că se pune problema împărțirii sarcinilor zilnice în cuplu etc.

Partea a două a lunii august 2014 este echilibrată, pozitivă, susținută de stăpânul casei relațiilor Peștilor, care este foarte bine plasat.

Horoscop zodia Berbec, luna august 2014: Dragoste și cuplu

În sfârșit, șansa își întoarce fața către Berbeci! Marte a plecat din casa cuplului Berbecului, după 8 luni care nu au fost prea confortabile, iar Jupiter a intrat în casă iubirii și a erotismului Berbecului, promițând un an plin de pasiune.

Mai mult: în august 2014, lui Jupiter i se alătură Soarele, Mercur și Venus, cea din urmă fiind chiar stăpâna casei relațiilor Berbecului. Așadar, te așteaptă o luna glorioasă!

Există o mare deschidere sentimentală și sexuală, iar Universul valsează în acorduri romantice și-ți creează cele mai favorabile ocazii pentru a întâlni dragostea, pentru a te bucură de plăcerile simțurilor și pentru a gustă fericirea!

Eros stă cu arcul întins și își poate slobozi săgeata către Berbeci în orice moment. Primește-o cu zâmbetul pe buze!

Horoscop zodia Taur, luna august 2014: Dragoste și cuplu

August 2014 este o luna care trebuie tratată cu precauție. Conjuncția Marte-Saturn, care are loc în casă relațiilor Taurului, poate să aducă o atmosfera apăsătoare, o tendința către atitudini intransigente, către conflict sau alte evenimente nedorite.

Este posibil că unele dintre aceste evenimente nedorite să nu afecteze relația dintre Tauri și partenerii lor, dar să-i oblige să facă față unor situații exterioare dificile. Se mai poate că perechea Taurului să treacă prin clipe grele.

Pentru Tauri, august 2014 nu este cea mai prielnică perioada pentru a lega noi relații: ori apar bariere de netrecut, ori legăturile formate acum pot avea ulterior un impact negativ.

Pe de altă parte, dacă te afli de ceva vreme într-o relație complicată, constrângătoare, nefericită sau necorespunzătoare, s-ar putea să vină momentul să iei o decizie categorică în privința ei.

Horoscop zodia Gemeni, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Totul gravitează în jurul comunicării. În august 2014, relația Gemenilor depinde de cuvinte, se construiește în jurul lor, își trage seva din ele.

Te atrag persoanele cu care ai ce să vorbești, iar o replică bine plasată sau un mesaj cu talc pot declanșa vârtejul pasiunii. La rândul tău, ai un discurs captivant și cursiv, care te ajută să cucerești. Fascinezi prin idei, conversație, mesaje.

Se mai poate că relațiile Gemenilor să presupună un intens schimb epistolar, plimbări, întâlniri sau chiar drumuri. Interesele intelectuale comune pot, și ele, să conducă la o legătură sentimentală.

Sunt șanse să cunoști pe cineva care va însemna mult pentru ține.

August 2014 este perioada ideală pentru a pune țară la cale cu perechea ori pentru a discuta problemele sensibile ale cuplului.

Horoscop zodia Rac, luna august 2014: Dragoste și cuplu

După ce te-a acompaniat timp de un an, Jupiter a ieșit luna trecută din zodia Racului. Elanul aventuros pare să se fi domolit, iar așteptările relaționale revin la dimensiuni rezonabile. Totuși, august 2014 mai are destule de spus.

Prima parte a lunii stă sub semnul lui Venus, planetă iubirii, care se află în Rac. Venus te dăruiește din belșug cu farmec și putere de seducție, îți induce o dispoziție veselă și afectuoasă și face că totul să fie mai lesne, mai frumos și mai armonios în materie de dragoste, căsnicie, distracții și relații sociale.

A două și a treia decadă din august 2014 ar putea fi mai intense și mai zbuciumate pentru Răci: Marte, planetă pasiunii, dar și a conflictului, îl întâlnește pe Saturn, stăpânul casei cuplului Racului.

Horoscop zodia Leu, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Jupiter a intrat luna trecută în zodia Leului, unde va rămâne până în august 2015. Timp de un an, Marele Benefic îți va inocula optimism, entuziasm, șansă și energie, dar și multă vigoare sexuală și poftă de aventură.

Dacă mai socotim și faptul că, pentru Lei, Jupiter este stăpânul casei iubirii și a erotismului, este limpede că te așteaptă un an plin de pasiune.

Primele semne apar, din belșug, încă din august 2014, când tranzitul lui Jupiter este potențat de trecerea prin Leu a Soarelui (vitalitate, magnetism) și a lui Mercur (spirit jucăuș, tendința către flirt).

Dar perioada cea mai fericită pentru Lei începe din 12 august 2014, când în zodia Leului pășește însăși planetă iubirii, Venus, cea aducătoare de senzualitate și de noroc în dragoste.

Horoscop zodia Fecioară, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Prima parte a lunii august 2014 favorizează socializarea, petrecerile, întâlnirile cu prietenii, implicarea în muncă unei organizații, participarea la spectacole, conferințe ori tabere și, în general, toate activitățile care implică un grup, o comunitate, un public. Acestea creează, de altfel, un mediu propice apariției iubirii sau înfloririi relației de cuplu a Fecioarei.

Pe de altă parte, un prieten sau, mai degrabă, o prietenă, poate juca rolul de mediator sau sfătuitor în chestiunile de natură sentimentală.

Partea a două a lunii august 2014 este mai delicată. Venus, planetă iubirii, și Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, se află amândoi într-o zona obscură, pe care astrologia o leagă de dezamăgiri sau singurătate. Totuși, este posibilă o fericire ascunsă, secretă.

Horoscop zodia Balanță, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Venus, planetă iubirii, străbate cele mai onorabile zone din horoscopul Balanței, zone care o fortifică și o valorifica.

În prima parte a lunii august 2014, Venus sugerează existența unor conexiuni între relații și carieră sau statut: decizii profesionale influențate de sentimente, ascensiune cu sprijinul partenerului/partenerei, atracție pentru persoane care au o anumită poziție sau se bucură de notorietate.

Partea a două a lunii aduce Balanțelor șansă sentimentală, favorizată de ieșirile în societate sau de participarea la evenimente ce presupun un grup, o comunitate, un auditoriu. Este posibil că într-un astfel de mediu să cunoști pe cineva care-ți stârnește interesul.

Altfel, cuplul este preocupat de aspecte financiare pe tot parcursul lunii august 2014.

Horoscop zodia Scorpion, luna august 2014: Dragoste și cuplu

Bucură-te, fiindcă august 2014 este o luna frumoasă pentru Scorpioni în plan relațional!

În casă iubirii Scorpionului se află visătorul și sentimentalul Neptun, iar stăpânul acestei case, Jupiter, tronează în cel mai înalt punct al horoscopului tău solar.

Pe de altă parte, Venus, stăpână casei cuplului Scorpionului, avertizează că în ultimele zile din iulie sau în primele din august 2014 este posibil să apară o complicație neașteptată, care impune luarea unei decizii ferme. După aceea, însă, lucrurile intră pe un făgaș mulțumitor.

Călătoriile romantice și relațiile la distanță (sau cu cineva venit de departe) sunt favorizate, iar preocupările culturale sau spirituale comune ajută la strângerea legăturilor sufletești.

A două decadă din august 2014 promite Scorpionilor un eveniment fericit.

Horoscop zodia Săgetător, luna august 2014: Dragoste și cuplu

August 2014 ar putea debuta cu o veste de departe sau cu o călătorie cu implicații sentimentale.

În general, distanță joacă un rol important în derularea vieții relaționale a Săgetătorului în august 2014. Este un fapt pe care-l subliniază atât Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, cât și Venus, planetă iubirii.

Se poate să fie vorba despre cineva care locuiește în alt oraș sau chiar în altă țară, despre o idilă născută online, despre drumuri cu miza romantică.

Într-un fel sau altul, dragostea deschide Săgetătorilor noi orizonturi, și nu doar din punct de vedere geografic, ci și din punct de vedere intelectual, cultural sau spiritual.

Acum ai nevoie de cineva alături de care să descoperi lumea sau care să te ajute să-ți construiești o nouă scară de valori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
România, lovită de ciclonul devastator din Italia! Cod roșu de fenomene extreme
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Astronomii au găsit o planetă de mărimea Pământului la doar 55 de ani-lumină depărtare
×