SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2015. Halep a învins-o pe Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2015. Halep a învins-o pe Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2
Publicat: 21/01/2015, 15:49

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2015.SIMONA HALEP a învins-o astăzi pe Jarmila Gajdosova, în turul II al Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-2, și s-a calificat în turul III.

6-2 Servește Halep pentru meci. Românca își mai adaugă un ace la joc și continuă să joace agresiv. Game, set și meci Simona Halep,6-2, 6-2.

5-2 AceJarmila Gajdosova. O nouă greșeală a lui Halep îi oferă australiencei două șanse de game. Extraordinar schimb de mingi, câștiga deJarmila Gajdosova. Halep închide game-ul într-un mod spectaculos.

4-2 pentru Halep. Românca mărește ritmul jocului, iarJarmila Gajdosova nu face față.

3-2. Vine și primul ace reușit de Jarmila Gajdosova, contestat de Halep. Românca a luat decizia bună. Pe serviciul său,Jarmila Gajdosova obține al doilea game în acest set.

3-1. Ace Halep, iar acesta este doar începutul unui game câștigat rapid de Halep, care se distanțează de Gajdosova.

2-1. ServeșteJarmila Gajdosova. Ia un avans de două puncte, dar le pierde rapid. Halep este la un pas de break, iar un out al lui Gajdosova confirmă situația.

1-1 Halep deschide game-ul cu o dublă greșeală. Jarmila Gajdosovaare un ușor avantaj la puncte, dar nu reușește să-l majoreze, iar Simona readuce egalitatea. Australianca face mai multe greșeli neforțate și îi oferă Simonei Halep primul său game din acest set.

0-1. Jarmila Gajdosova câștigă rapid primul game din setul II, după câteva lovituri fenomenale.

Setul II

6-2 Simona Halep – Jarmila Gajdosova.Australianca are probleme cu returnarea mingilor servite de Halep. Lung de linie perfect reușit deJarmila Gajdosova, dar Simona Halep câștigă game-ul și își adjudecă și primul set al meciului.

5-2 Jarmila Gajdosova lovește tare și încearcă să câștige rapid punctele. Sportiva din Australia s-a împiedicat și a căzut. Imaginile difuzate de televiziune arată că are ambele glezne bandajate. Reutește să câștige game-ul cu mare efort.

5-1 Servește Halep. Reușește al doilea ace.Jarmila Gajdosova se luptă pentru fiecare minge. Simona Halep închide game-ul cu un ace și este la un pas de câștigarea primului set.

4-1 Simona Halep a început bine game-ul, dar după două puncte câștigate, i-ar dat ocazia lui Jarmila Gajdosova s-o ajungă și chiar să treacă în avantaj. Schimb lung de mingi, pierdut de Gajdosova. Se joacă la avantaje. Halep reușește break-ul.

3-1Retur spectaculos alJarmilei Gajdosova la primul serviciu al Simonei Halep. Urmează un nou lung de linie câștigător pentru australiancă. Halep readuce egalitatea în game.Jarmila Gajdosova trece în avantaj pe o greșeală a Simonei, dar românca câștigă punctul decisiv. Jarmila Gajdosova câștigă greu punctele la avantaje, dar le pierde rapid. Game Simona.

2-1 Jarmila Gajdosova pornește în forță și duce scorul la 40-0, apoi câștigă primul său game. Halep a făcut mai multe greșeli.

2-0 Servește Halep. Vine și primul ace al româncei.Jarmila Gajdosova începe game-ul bine, dar cedează rapid punctele, făcând față cu greu serviciului Simonei.

1-0 Simona Halep – Jarmila Gajdosova.Simona își adjudecă rapid primul game, după ce adversara ei a reușit să obțină un singur punct pe serviciul propriu.

Setul I

Meciul a început

Jucătoarea australiană de tenis Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA, într-o oră și 28 de minute, calificându-se în turul doi al Australian Open, fază în care va întâlni o altă româncă, pe Simona Halep, locul 3 WTA.

Halep, 23 de ani, și Gajdosova, 27 de ani, fostă numărul 25 mondial în 2011, nu s-au mai întâlnit până în prezent. Născută la Bratislava, Gajdosova s-a calificat în premieră în turul doi al Australian Open.

La rândul ei, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiană Karin Knapp, locul 50 WTA, în manșa întâi a primului Grand Slam al anului.

Prin succesul de luni, Halep și-a asigurat 70 de puncte WTA și un premiu în valoare de 60.000 de dolari australieni (42.700 de euro).

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2015.

Turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, este unul cu o însemnătate specială pentru Simona Halep, românca având șansa matematică de a ajunge locul 1 WTA după turneul de la Antipozi, scrie WTAtennis.com.

Deși pare puțin probabil, Simona Halep poate ajunge numărul 1 WTA după Australian Open, însă este nevoie să se îndeplinească două condiții: românca să câștige turneul, iar Serena Williams, locul 1 WTA, să nu ajungă nici măcar în sferturile de finală. Maria Șarapova, locul 2 WTA, este pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep, iar cele două s-ar putea întâlni în semifinale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?