Vortexul polar ajunge în România / Ultimul avertisment al meteorologilor. Când ne lovim de iarna grea

Redactor:
Gandul
Vortexul polar ajunge în România / Ultimul avertisment al meteorologilor. Când ne lovim de iarna grea
ANM anunță ceață, burniță, fulguieli slabe și polei în mare parte din țară în următoarele zile. Temperaturile maxime se vor încadra în general între minus 3 și minus 9 grade. De asemenea, noaptea, temperaturile vor coborî până la minus 19 grade.

SÂMBĂTĂ. În zonele joase de relief nebulozitatea joasă și ceața local vor persista, izolat și trecător va burnița sau va fulgui și vor fi depuneri înghețate, chiciură și posibil polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -19 grade.

BUCUREȘTI. Vremea se va menține închisă. Trecător va burnița sau va fulgui și vor mai fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

DUMINICĂ. În zonele joase de relief, în special din sudul și estul țării, vremea va rămâne închisă, se va semnala ceață, local asociată cu depuneri de chiciură, iar pe spații mici va burnița sau va fulgui. Vor fi condiții de polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 1 grad pe litoral.

BUCUREȘTI. Vremea va rămâne închisă, trecător va burnița sau va fulgui și vor fi condiții de ceață, cu o probabilitate mai ridicată la începutul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

LUNI. În zonele joase de relief cerul va avea înnorări și local se va semnala ceață, mai ales dimineața și noaptea, trecător și doar izolat asociată cu burniță sau fulguieli. Pe arii restrânse vor fi depuneri înghețate (chiciură, ghețuș sau polei). La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat pe crestele montane precum și în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, iar în restul teritoriului va fi slab. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

BUCUREȘTI. Cerul va avea înnorări și se va semnala ceață, în special în cursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 4 grade, iar cea minimă de -6…-3 grade.

MARȚI. Vremea se va încălzi în zonele de deal și munte precum și în estul și parțial în sudul țării unde cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe arii restrânse, în special dimineața și noaptea. În celelalte regiuni va fi nebulozitate sau ceață, cu o probabilitate mare persistente și asociate cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

FOTO: MEDIAFAX FOTO / George Noaptes

ŞOC! Vedeta, pe site-urile de adulţi în ipostaze intime. Nu va mai apărea la TV,...
'Îți dau 1.000 de lei dacă..' Ce i-a cerut un japonez unei prostituate din Centrul...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Povestea lui Maradona: Drogurile, Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului. De la limita sărăciei, pe...
Peste 1 milion de euro, ascunși de angajații Permise și RAR Suceava, găsiți în găleți,...
'Îți dau 1.000 de lei dacă..' Ce i-a cerut un japonez unei prostituate din Centrul...
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
Momentul ȘOCANT în care un pilot este ASPIRAT prin fereastră în timpul aterizării
ULTIMA ORĂ! Veste tragică despre Gheorghe Visu. Fanii sunt îngroziți
Mutarea genială a lui Mirel Radoi în scandalul momentului: 'Am luat o decizie...
Schimbări de ultimă oră pentru România! Iohannis a semnat decretul. Se aplică de ASTĂZI!
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Dezastru pentru Viviana Sposub. Vedeta TV trece prin clipe de groază
Inchide