Mihaela Stoica
22.11.2012
Știri

BLACK FRIDAY 2012. Ce să NU cumpărăm de BLACK FRIDAY. De ce nu este indicat să ne luăm HDTV, IPAD și camere digitale de BLACK FRIDAY 2012

BLACK FRIDAY 2012. Ce să NU cumpărăm de BLACK FRIDAY. De ce nu este indicat să ne luăm HDTV, IPAD și camere digitale de BLACK FRIDAY 2012
În câteva ore începe nebunia reducerilor

BLACK FRIDAY 2012, vineri, 23 noiembrie, este ziua în care românii se vor îmbulzi în magazine, pentru a cumpăra produse la REDUCERE. Ei vor căuta în MAGAZINELE obișnuite sau în MAGAZINELE ONLINE cele mai mari REDUCERI de BLACK FRIDAY și cele mai IEFTINE produse.

Huffington Post face însă o listă a produselor care NU trebuie cumpărate de BLACK FRIDAY 2012, alături de explicațiile aferente:

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – jucării. Acestea vor fi la reducere și înainte de Crăciun.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – HDTV-uri. De obicei, brand-urile mari oferă reduceri în ianuarie și februarie, în vederea lichidării stocului înaintea lansării noilor modele, în primăvară. De BLACK FRIDAY, cele mai mari reduceri la HDTV-uri le oferă firmele mai mici.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – cele mai noi modele de camere digitale. Noile modele de camere digitale vor apărea în februarie-martie, astfel că nu este indicat să cumperi modelul actual, chiar dacă îl găsești la reducere, pentru că va deveni învechit.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – decorațiuni de Crăciun. Acestea se vor ieftini considerabil cu doar câteva zile înainte de Crăciun, astfel că nu merită cumpărate acum.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – bijuterii și ceasuri. Aceste obiecte sunt de obicei mai ieftine în jurul Valentine’s Day.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – IPAD MINI. Fiind un produs nou lansat, nu va intra la categoria reduceri. În schimb, aici ar putea intra IPAD 2.

Nu cumpăra de BLACK FRIDAY – tableta Microsoft Surface RT. În încercarea de a ține pasul cu prețurile practicate de Apple, Microsoft nu va scădea foarte mult prețul tabletelor Surface RT de BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY 2012 – 23 NOIEMBRIE. AFLĂ MAI JOS TOTUL DESPRE BLACK FRIDAY, REDUCERILE DE BLACK FRIDAY și MAGAZINELE care oferă REDUCERI de BLACK FRIDAY:

BLACK FRIDAY la concerte: reduceri de până la 75%

BLACK FRIDAY 2012 în CIFRE. Cum se pregătesc retailerii români pentru sărbătoarea reducerilor. Ce stocuri au pregătit și la ce vânzări se așteaptă

BLACK FRIDAY 2012. Care sunt produsele cu cele mai multe reduceri

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor care promit reduceri substanțiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA

BLACK FRIDAY 2012. Românii se pot bucura și de oferte internaționale

BLACK FRIDAY 2012. Magazinele și site-urile au fost luate cu asalt anul trecut de Black Friday în Statele Unite. VIDEO

BLACK FRIDAY 2012. Care sunt magazinele care oferă reduceri de Black Friday

Inchide