ACUZAȚII. Marcel Ciolacu: ”Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar Orban și Cîțu îngropaseră economia”

ACUZAȚII. Marcel Ciolacu: ”Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar Orban și Cîțu îngropaseră economia”
Marcel Ciolacu îl critică pe Orban: „Nu ai dreptul, chiar din funcţia de premier, să dai elemente din anchetă” / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 07/07/2020, 17:20

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de socializare un alt mesaj în care îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Ludovic Orban că nu lucrează în interesul românilor, iar toate prestațiile lor nu sunt altceva decât ”iluzii” și o ”îngropare” a economiei.

Potrivit liderului PSD, guvernanții care dețin, acum, frâiele puterii în România s-au ”îmbogățit pe trei vieți”, în timp ce românii trăiesc din ce în ce mai greu și vor fi datori ”trei generații”. Se vând ”iluzii”, iar oamenii de rând vor avea de plătit ”cea mai mare factură a incompetenței din istoria modernă a acestui stat”.

”Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar în realitate, Orban și Cîțu îngropaseră economia. Ei s-au îmbogățit pe trei vieți, noi vom plăti trei generații! Românii plătesc cea mai mare factură a incompetenței din istoria modernă a acestui stat”, scrie Marcel Ciolacu în mediul online.

Marcel Ciolacu: ”Liberalii promit investiții fantasmagorice”

Marcel Ciolacu prezintă, punctual, și costurile care vor fi plătite de români din cauza ”proastei guvernări liberale”. Potrivit celor scrise de liderul PSD, România se îndatorează cu 1000 de euro pe secundă, au dispărut 2.5 miliarde de euro investiții străine și, printre altele, companiile locale au ajuns la pierderi de 57 miliarde de euro.

”Iată cât ne-a costat până azi proasta guvernare liberală:

  • 18 miliarde de euro imprumuturi, ne îndatorăm cu 1000 euro/secundă;
  • 2.5 miliarde de euro investiții străine dispărute;
  • 2 miliarde euro minus în rezerva BNR în primele 2 luni de guvernare, pentru calmarea exploziei cursului valutar după declarațiile iresponsabile ale lui Cîțu;
  • 12 miliarde euro deficit bugetar în perioada noiembrie 2019 – mai 2020;
  • 57 miliarde euro pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale, de la instituirea stării de urgență pâna azi.

Liberalii promit investiții fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani, dar românii pierd pe mâna lor minim 70 de miliarde în doar 7 luni. Proastă afacere a mai făcut țara cu Iohannis și “Guvernul Meu”!”, concluzionează Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult