ADRIAN NĂSTASE, apărat de Iliescu: „De ce graba aceasta să vină să-l ridice în această seară?”

ADRIAN NĂSTASE, apărat de Iliescu: „De ce graba aceasta să vină să-l ridice în această seară?”
ADRIAN NĂSTASE S-A ÎMPUȘCAT. Președintele de onoare al PSD susține că nu înțelege de ce a fost nevoie de „atâta grabă" din partea polițiștilor care s-au dus acasă la Adrian Năstase.

Președintele de onoare al PSD susține că nu înțelege de ce a fost nevoie de „atâta grabă” din partea polițiștilor care s-au dus acasă la Adrian Năstase.

„De ce graba aceasta să vină să-l ridice în această seară? Un om care se simte nevinovat, se simte tracasat opt ani și dacă se mai forțează și nota sigur s-a provocat un șoc”, a spus Ion Iliescu la Antena3. Fostul președinte a subliniat că nu este numai o eroare judiciară, dar și „un comportament inuman”.

„De ce aveam nevoie de această grabă? Este nemeritat acest comportament față de un om care are statura lui, a făcut atâtea pentru țară, a fost cel mai bun prim-ministru după Revoluție, cu ținută intelectuală”, a adăugat președintele de onoare al PSD.

Ion Iliescu a spus că Năstase a recurs la acest gest și din cauza polițiștilor trimiși la el acasă ieri seară.

„Năstase nu merita un asemenea tratament. Nu era vorba de o pușlama care se putea sustrage de la aplicarea justiției, era un om serios, asta este trist la acest comportament inuman”, a declarat social-democratul.

Inchide