Alegeri cu scandal la PNL Sector 4. Liberalii, la un pas să se ia la bătaie. „Nu am pomenit de când sunt eu în PNL o astfel de situație”

Alegeri cu scandal la PNL Sector 4. Liberalii, la un pas să se ia la bătaie. „Nu am pomenit de când sunt eu în PNL o astfel de situație
Publicat: 25/08/2016, 08:32
Actualizat: 30/08/2016, 15:47

Alegerile interne pentru desemnarea conducerii organizației PNL Sector 4 au fost amânate, marți, din lipsă de cvorum, după ce, din cei 864 de membri ai organizației PNL Sector 4 cu drept de vot, au fost prezenți doar 227, iar pentru a îndeplini condiția de cvorum era necesară o prezență de 420 de membri ai PNL Sector 4.

„Am văzut o tensiune ușor nefirească pentru ceea ce ar trebui să însemne familia și echipa PNL. Sigur, este posibil ca în entuziasmul organizării acestor adunări generale să nu fi fost o organizare perfectă și într-adevăr membri ai sectorului să nu fi fost din timp anunțați, membri vechi și cunoscuți să nu fi fost invitați să participe la această adunare generală. Dincolo de aceste lucruri pe care le vom regla mâine (miercuri-nr.) în ședința biroului pe București, fiecare dintre noi nu trebuie să uite că avem un adversar cu totul și cu totul diferit – PSD”, a declarat președintele PNL București, Cristian Bușoi.

Fostul copreședinte al Organizației PNL Sector 4, George-Andrei Creci, a declarat, pentru Gândul, că tensiunile au pornit de la faptul că mai mulți membri ai PNL au fost împiedicați să intre în sala unde se desfășura ședința: „S-au luat la harță și s-au îmbrâncit. Nu am pomenit de când sunt eu în PNL o astfel de situație care nu era deloc necesară”.

El a precizat că cei care făceau controlul la intrare erau membri de partid apropiați ai fostului președinte al organizației, Marius Rogin, care nu avea interesul ca alegerile să aibă loc. Creci a adăugat că la următoarea întâlnire a liberalilor de la Sectorul 4 nu va mai fi nevoie de cvorum.

Incidentul a avut loc în contextul în care, în cursa internă pentru președinția PNL Sector 4, s-au înscris președintele demisionar al organizației, Marius Rogin și secretarul PNL, Radu Carp. Surse din PNL au declarat, pentru Mediafax, că Marius Rogin ar fi boicotat alegerile:”Foarte mulți membri au reclamat că au fost sunați și li s-a spus că nu se mai țin alegerile. În plus, au fost aduși și oameni care au blocat accesul în sală”.

De altfel, situația a fost admisă și de Marius Rogin, care, contactat de Mediafax, a invocat o „eroare” de organizare a scrutinului: „Cred că dintr-o eroare foarte mulți membri ai partidului nu au fost convocați și nu au avut drept de vot, motiv pentru care la următoarele alegeri vor fi convocați si vor avea drept de vot”.

Acesta a mai susținut că a existat un comitet de organizare și desfășurare a alegerilor, care este responsabil. „Această comisie a avut și dreptul, poate meritul sau nemeritul să organizeze alegerile”, a mai spus liberalul.

Alegerile din organizația PNL sector 2 au fost, de asemenea, amânate din cauza tensiunilor, scrutinul urmând a fi reprogramat pentru 5-10 septembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”