CAZUL ADRIAN NĂSTASE. Cristian Vasile și Diana Gasparovici, condamnați alături de fostul premier în „Trofeul Calității”, sunt dați în urmărire națională

CAZUL ADRIAN NĂSTASE. Cristian Vasile și Diana Gasparovici, condamnați alături de fostul premier în „Trofeul Calității”, sunt dați în urmărire națională
Condamnați definitiv la închisoare alături de Adrian Năstase în "Trofeul Calității", Mihai Cristian Vasile și Diana Gasparovici sunt dați în urmărire națională.

Condamnați definitiv la închisoare alături de Adrian Năstase în dosarul „Trofeul Calității”, Mihai Cristian Vasile și Diana Gasparovici sunt dați în urmărire națională. În schimb, nu au fost probleme cu Irina Jianu și soții Popovici.

Poliția i-a dat în urmărire națională pe Vasile și Gasparovici, deoarece nu au fost găsiți la domiciliu de oamenii legii care trebuiau să execute mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, au declarat pentru Agerpres surse din poliție.

Conform avocatei care a reprezentat-o la proces Diana Gasparovici, fosta adjunctă a Irinei Jianu de la ISC, se afla, la termenul de pe 13 iunie al recursului de la instanța supremă, internată într-un centru de boli psihice. Gasparovici ar fi suferit o cădere nervoasă, conform actelor medicale prezentate de avocată.

Irina Paula Jianu a fost luată de polițiști de acasă, nefiind probleme. De asemenea, soții Ioana și Bogdan Popovici au venit singuri la arestul Poliției Capitalei.

În dosarul „Trofeul Calității”, fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă. Adrian Năstase s-a împușcat aseară, după tentativa de sinucidere fiind transportat la spital și operat în cursul acestei dimineți

Inchide