Ce spune noul ministru de Interne despre activitatea lui Carmen Dan la MAI

Redactor:
Florin Zafiu
Ce spune noul ministru de Interne despre activitatea lui Carmen Dan la MAI
Nicolae Moga a declarat că îi mulțumește fostului ministru de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfășurată în instituție și a subliniat că, pentru cea din urmă, MAI nu a fost o „jucărie". Moga ar fi vrut să îi ofere, miercuri, un buchet de flori lui lui Carmen Dan, însă aceasta era la medic.

„Doamna Carmen Dan – nu m-am întâlnit cu dumneaei din cauza unor probleme de sănătate. Eu, ieri (miercuri, n.r.) știți foarte bine, am ajuns în jur de 3.30 aici. Dumneaei era deja la doctor. Îmi pare rău că nu am putut să îi dau un buchet de flori personal. Îi mulțumesc foarte mult pentru activitatea care a depus o aici și vreau să spun că pentru o doamna senator, ministerul asta nu a fost o jucărie”, a spus noul ministru de Interne, Nicolae Moga.

Moga a mai subliniat că nu cunoaște, momentan, moștenirea pe care o lasă Carmen Dan, însă va face un inventar.

Nicolae Moga, cel care a depus miercuri jurământul în funcția de ministru al Afacerilor Interne, este senator PSD de Constanța, aflat la al treilea mandat și vicepreședinte al Biroului Permanent al Senatului României. Între 1996-2000, a fost președintele televiziunii Neptun Constanța.

Acesta a fost numit după ce Carmen Dan și-a dat demisia.

Inchide