Cine este și cu ce se ocupă viitoarea soție a lui George Simion. La doar 24 de ani, ea ar lucra deja în Parlament

Publicat: 25/06/2022, 09:04
Actualizat: 25/06/2022, 11:29

Președintele AUR, George Simion, a anunțat recent că se căsătorește și, mai mult, și-a invitat simpatizanții la nuntă.

Însă întrebarea care a stat pe buzele tuturor este cine este aleasa lui George Simion și cu ce se ocupă aceasta.

Ei bine, Dana Budeanu, în aplicația sa, Verdict, spune că este vorba despre Ilinca Munteanu, o tânără de 24 de ani. Potrivit sursei citate, aceasta ar lucra în Parlamentul României, la grupul parlamentar AUR.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a «viitorului președinte» al României și al partidului care va avea, nu-i așa, «70% din voturi în 2024»!

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, se arată pe aplicația Danei Budeanu, în stilul său binecunoscut.

În urma dezvăluirilor despre viitoarea doamnă Simion, președintele AUR a comentat că dorește să își țină viața privată departe de ochii publicului și de lumea politică:

„Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere”, a transmis acesta.

George Simion se însoară în august

George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară. Politicianul a stabilit data nunții.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

Apoi, a făcut următorul comentariu:

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.