VIDEO | Ciolacu: Toată organizaţia PSD Sector 1 va ieși în stradă miercuri, în vederea strangerilor semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand

Publicat: 10/08/2021, 23:48
Actualizat: 11/08/2021, 01:35

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, începând de miercuri, toată organizația PSD din Sectorul 1 va ieşi în stradă pentru a strânge semnături în vederea demiterii lui Clotilde Armand din fruntea Primăriei Sectorului 1 al Capitalei, pe care o acuză de fraudă la alegerile electorale. Acesta mizează pe bunăvoința cetățenilor, fără de care „nu va putea face nimic”.

„Este foarte clar că nu mai aşteptăm. De mâine, toată organizaţia de sector va fi pe teren în Sectorul 1. Vom fi prezenţi în pieţe, la metrou, pe stradă, vom fi cu tricouri cu PSD. În acest moment, oficial, Partidul Social Democrat (…) cu toţii ne apucăm să facem curăţenie în Sectorul 1, să strângem semnături. Locuitorii Sectorului 1, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să înţeleagă că trebuie să semneze organizarea acestui referendum. Fără ei, nu vom putea face absolut nimic. Cu cine vor vota, de data asta să sperăm să şi iasă primar cu cine vor vota, că în momentul acesta e clar, e evident că a fost o fraudă cu cine vor vota la viitoarele alegeri, sperăm cât mai curând, asta e cu totul şi cu totul altceva”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.
Marcel Ciolacu o acuză pe Clotilde Armand că a coordonat fraudarea alegerilor și de asemenea și pe Dan Barna că a intrat ilegal în acel birou unde erau depozitate voturile exprimate la alegerile locale din decembrie 2020.
„Este o latură penală mult prea mare, că doamna Clotilde să se facă că nu ştie, sau avocaţii dânsei şi ai familiei să nu-i fi avertizat că totul are o conotaţie penală. Vă reamintesc că şi domnul Barna a fost în acel Birou electoral, neavând voie”, a  afirmat Ciolacu.
Președintele PSD face apel la „mai marii tării” pentru a conștientiza „fraudarea alegerilor la Sectorul 1”, acuzând că această situație pune în pericol democraţia şi suveranitatea României.
„Mai marii acestei ţări, care ne conduc în acest moment destinele, ar trebui să înţeleagă, cazul Clotilde Armand, fraudarea alegerilor la Sectorul 1, unde este kilometrul zero al României, al capitalei României, pune în pericol democraţia şi suveranitatea României. Doamna Clotilde şi toţi cei care au participat la fraudarea acelor alegeri pot fi reţinuţi la orice oră din zi şi din noapte. Dacă un hoţ dintr-un magazin intră şi fură din magazin şi-l surprind imaginile, Poliţia îl identifică, urmează Poliţia cere procurorului mandat de reţinere, urmând că pe urmă să ceară de arestare la judecător. Noi avem de a face nu cu un hoţ de buzunare, de portofele, sau de un bun dintr-un magazin, nişte hoţi care au furat democraţia României. (…) de aceea nici nu mai aşteptăm şi acţionăm să strângem semnături şi sperăm că bucureştenii să nu fie nevoiţi să meargă la un referendum totuşi cei îndreptăţiţi să-şi facă datoria să şi-o facă în acest caz”, a afirmat preşedintele PSD.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”