Dăncilă, ironizată de Tomac: Mă așteptam să-l propună pe Bădălau la Diaspora

Redactor:
Politic
Dăncilă, ironizată de Tomac: Mă așteptam să-l propună pe Bădălau la Diaspora
Președintele PMP, Eugen Tomac, a ironizat vineri propunerile pentru noii miniștri, transmițând că la Românii de Pretutindeni premierul ar fi trebuit să-l nominalizeze pe Niculae Bădălău, cel care a participat anul trecut la o petrecere la care s-a cântat o manea jignitoare pentru Diaspora.

„Dăncilă a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniștri. PSD pare că bate în retragere cu unele numiri de noi miniștri. Dacă pentru portofoliul de la justiție nu se dezminte și propune un ministru care va avea o agendă și mai agresivă pentru salvarea lui Daddy, la Diasporă vine cu o propunere care nu spune nimic. Mă așteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiție, să-l propună pe Bădălau la Diaspora. Vă imaginați ce entuziasm ar fi fost în Diaspora dacă Bădălau pleca de la Economie la acest minister pentru românii uitați de Guvernul PSD”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Niculae Bădălău, numit între timp ministru al Economiei, a participat anul trecut la o petrecere la care românii din străinătate au fost jigniți.

Deputatul USR, Adrian Claudiu Prisnel, care a făcut publice imaginile, a comentat pe Facebook: „Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa….că și ăștia a zis >> Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai,lai,lai că noi ne pi…m pe ea”, a spus lăutarul la microfon, potrivit imaginilor publicate.

Inchide