• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Daniel Constantin: Nu a fost o ceartă cu PNL, a fost pur și simplu o constatare; USL funcționează

Daniel Constantin: Nu a fost o ceartă cu PNL, a fost pur și simplu o constatare; USL funcționează
Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, la Târgoviște, că nu a existat "o ceartă" cu PNL, ci doar "o constatare, un regret" și în același timp "o satisfacție" că USL funcționeaza și "produce rezultate guvernamentale", acest lucru fiind cel mai important.

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, la Târgoviște, că nu a existat „o ceartă” cu PNL, ci doar „o constatare, un regret” și în același timp „o satisfacție” că USL funcționeaza și „produce rezultate guvernamentale”, acest lucru fiind cel mai important.

„Oamenii sunt mai puțin interesați de ce se întâmplă în interiorul USL, de cearta dintre PNL … eu vreau să vă mărturisesc că nici nu a fost o ceartă cu PNL. Pur și simplu a fost o constatare și nimic mai mult. Nu ne-am așezat la masă să ne certăm, să discutăm, să dezbatem. Nu. Pur și simplu a fost o constatare, un regret și, în același timp, o satisfacție că funcționează USL-ul prin rezultate. Funcționează USL-ul. USL produce rezultate guvernamentale și asta e cel mai important. Și miniștrii liberali au rezultate foarte bune, așa cum ați văzut proiecte care se implementează, cred că și miniștrii conservatori au rezultate foarte bune și miniștrii social-democrați au rezultate foarte bune”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele PC, Daniel Constantin.

Referitor la situația din Dâmbovița, unde liderul PC Dâmbovița ar fi trebuit să fie desemnat vicepreședinte al Consiliului Județean, în urma unei înțelegeri cu PNL, decizia nemaifiind însă respectată, Daniel Constantin a spus că această situație poate fi un exemplu despre „cum nu a funcționat ACD”.

Inițial, în Dâmbovița, PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgoviște, însă ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la Primărie, iar liderul PC Dâmbovița să fie desemnat vicepreședinte al Consiliului Județean, însă ințelegerea nu a mai fost respectată.

„A trecut un an și nu s-a întâmplat acest lucru. Sigur că nici nu mai avem această așteptare, de a avea un vicepreședinte la Consiliul Județean. E o degrevare, dacă vreți, și pentru noi și pentru liberali. (…) În ACD Dâmbovița nu cred că sunt probleme pentru că nu s-au întâlnit, probabil, niciodată. Eu nu mai vreau să fac comentarii suplimentare, pentru că am și spus că nu avem așteptări suplimentare. Am făcut o constatare și eu și domnul Antonescu și cu această constatare am închis subiectul. Dar, uite, că poate e bine de dat un exemplu unde nu a funcționat colaborarea (în ACD – n.r.), la Dâmbovița”, a spus Daniel Constantin.

Daniel Constantin a fost prezent, luni, la Târgoviște, unde a participat la semnarea contractelor de finanțare din ultima sesiune pentru depunerea proiectelor de investiții pentru Măsura 112 – Instalarea Tinerilor Fermieri din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.

Inchide