Daniel Zamfir, acuze grave la adresa lui Cîțu: „A făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față”

Daniel Zamfir, acuze grave la adresa lui Cîțu: „A făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față”
Daniel Zamfir, acuze grave la adresa lui Cîțu: „A făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față” / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 21/01/2021, 16:23
Actualizat: 21/01/2021, 16:23

Senatorul PSD Daniel Zamfir face acuzații grave la adresa premierului României, Florin Cîțu, susținând faptul că acesta a transformat cămătăria în politică de stat deoarece românii plătesc dobândă la dobândă pentru „așa-zisele măsuri” de sprijin pe perioada pandemiei.

Daniel Zamfir face o serie de acuze la adresa lui Florin Cîțu, fost ministru de Finanțe și actual prim-ministru, susținând că nu i se mișcă niciun mușchi pe față atunci când prezintă jaful ca un sprijin.

Zamfir: „Cîțu prezintă asta ca pe spijin”

„CĂMĂTĂRIA CA POLITICĂ DE STAT

Ca și cum nu era suficient că le-a facilitat băncilor și IFN-urilor să aplice dobândă la dobândă pentru perioada amânării ratelor, ANAF-ul, ÎN ACELAȘI STIL CĂMĂTĂRESC, percepe dobânzi și penalități de întârziere pentru perioada amânării impozitelor și contribuților datorate de antreprenori pe perioada pandemiei.

Fără să i se miște un mușchi pe față, Cîțu prezintă asta ca pe spijin acordat celor cu rate la bănci și firmelor românești”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Guvernul are susținerea Comisiei Europene pentru programele de reformă și consolidare fiscală, spune premierul Florin Cîțu, care a detaliat conținutul scrisorii primite de noul ministrul al Finanțelor, Alexandru Nazare, din partea forului european. Comisia Europeană susține eforturile guvernului pentru reformă și nu susține măsuri care reduc permantent veniturile bugetare sau cresc permanent cheltuielile bugetare, a transmis premierul Florin Cîțu pe fAcebook. În comentariul de pe rețeaua de socializare, șeful Executivului a oferit o traducere adaptată a unor pasaje din scrisoarea trasmisă de Comisia Europeană noului ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare, la finalul lunii decembrie.

Precizările primului ministru vin ca replică la comentariul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pe baza documentului Comisiei Europene, publicat de Hotnews, adresat lui Alexandru Nazare. Noul titular al mandatului de la șefia MFP a avut prima întâlnire cu oficialii Comisiei Europene, respectiv cu vicepreședintele CE, Valdis Dombrovskis, privind situația bugetară a României și prioritățile Executivului pentru relansarea economică.

„Am discutat, printre altele, despre obiectivul nostru de promovare a unei strategii care să conducă la o consolidare fiscală într-o manieră sustenabilă, fără a afecta capacitatea României de a adopta măsuri menite să sprijine economia în această situație dificilă, generată de pandemia COVID-19, astfel încât în anul 2024 deficitul bugetar să ajungă sub nivelul de 3% din PIB”, a declarat ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.(CONTINUAREA AICI)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii