Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! Liviu Pleșoianu spune TOT despre Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu și ceilalți! Alegerile parlamentare, compromise?

Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! Liviu Pleșoianu spune TOT despre Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu și ceilalți! Alegerile parlamentare, compromise?
Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! Liviu Pleșoianu spune TOT despre Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu și ceilalți! Alegerile parlamentare, compromise? / Sursa FOTO: https://cdn.fanatik.ro
Publicat: 27/10/2020, 16:41

Atac fără menajamente la adresa actualei conduceri a PSD. Liviu Pleșoianu, plecat din rândurile social-democraților în tabăra „ecologiștilor”, dinamitează partidul chiar înaintea alegerilor parlamentare. Să fie acesta sfârșitul PSD?!

Liviu Pleşoianu spune că și-ar fi putut asigura „un loc călduț” pe listele PSD dacă alegea să bată palma cu echipa „Ciolacu”.

Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! De ce a părăsit partidul Liviu Pleșoianu

În schimb, el a preferat să plece din PSD imediat ce a ajuns preşedintele Consiliului Naţional al formaţiunii un personaj ca Vasile Dâncu, „mare strateg fără victorie”.

Am făcut parte din Comisia «Sufrageria lui Oprea». Păi, cum pot eu să mai rămân într-un partid în care preşedinte al Consiliului Naţional – şi nu numai atât, mare candidat, domnia sa fiind un mare strateg fără niciun fel de victorie, mă refer la domnul Dâncu -, un mare cărturar al neamului şi al virgulelor între subiect şi predicat, cum pot să mai rămân într-un partid care îl preţuieşte atât de mult încât îl face strategul partidului pe cel care s-a aflat în sufrageria aia nenorocită?

Dacă PSD a ajuns într-un asemenea hal, prin conducerea sa, încât să nege tot ceea ce a afirmat şi înainte de alegeri, în 2016, şi după, atunci niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta acolo. E motivul care m-a determinat pe mine să plec”, a precizat Pleşoianu.

La scrutinul din 6 decembrie, Liviu Pleșoianu va deschide lista Partidului Ecologist Român în Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! Cum a încercat tabăra Ciolacu să-l racoleze pe Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a dezvăluit și cum s-a încercat „racolarea” sa de către tabăra lui Marcel Ciolacu. De fapt, a fost vorba mai mult despre o tentativă de a i se închide gura, arată Pleșoianu.

S-au spus porcării la nivelul conducerii PSD, cum că eu şi Şerban Nicolae am aşteptat să vedem dacă suntem pe liste. Cum aş fi putut eu să aştept să fiu pe liste, când eram absolut conştient că tot ceea ce am spus de-a lungul timpului, că tot ce i-am spus direct lui Marcel Ciolacu m-a dus în situaţia că nu aveam nici cea mai slabă şansă de a fi pus pe vreo listă a PSD?

Undeva pe la începutul verii, echipa lui Ciolacu a încercat să mă apropie prin mai mulţi trimişi. Dacă voiam să-mi fie bine, să fiu la loc călduţ acum, pe listele unui partid care poate va trece pragul, PSD-ul, băteam palma cu ei atunci. Şi acum eram pe loc eligibil la PSD, fără niciun fel de problemă, pentru că băteam palma cu ei. N-am făcut-o pentru că, pentru mine, important, indiferent dacă greşim sau nu, este să avem nişte principii în care să credem”, atacă Pleşoianu.

Dezvăluirile care aruncă în aer PSD! Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Sorin Grindeanu

Nu scapă de atacul lui Liviu Pleșoianu nici Sorin Grindeanu. Fostul premier este „condamnat” pentru faptul că a ținut cu dinții de scaun, refuzând să-și prezinte demisia, așa cum propriul partid i-a cerut. Iar în prezent, același Grindeanu le cere social-democraților să fie obedienți față de …linia partidului, altfel riscă excluderea din PSD!

(n.r. – Sorin Grindeanu), singurul premier din istoria omenirii care, în afara oricărei pandemii, s-a autoizolat în clădirea Guvernului, care a înghiţit cheia să nu-l dea afară propriul partid. Şi acum are tupeul să vorbească despre faptul că PSD-iştii trebuie să urmeze linia partidului şi, care nu o urmează, sunt excluşi sau autoexcluşi… E de un penibil absolut. În momentul de faţă, PSD îşi propune să fie un fel de PNL 2 sau chiar USR 2”, conchide Pleșoianu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Meteorologii au anunțat până când mai ține vremea rece