Dragnea îl acuză pe Iohannis că nu își apără țara și execută comenzi venite din afară/ Liderul social-democrat spune că președintele e șantajat în cazul Lazăr

Redactor:
Politic
Dragnea îl acuză pe Iohannis că nu își apără țara și execută comenzi venite din afară/ Liderul social-democrat spune că președintele e șantajat în cazul Lazăr
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat din nou pe Klaus Iohannis că nu își apără țara și execută comenzi, afirmând că ar fi putut să lase PSD la comanda Cotroceniului, SRI sau DNA, dar nu a vrut.

„Ne luptăm cu niște perverși cum această țară nu a avut. Oameni care urăsc România și au vândut bucăți din această țară. Da, Codrin. Trag din toate părțile. M-au lovit puțin la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu pot să mă fac ca ghiocelul. Credeți că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată cu sufet. Unul care a plecat de aici și care v-a datorat tot, inclusiv ultimul post. Puteam să stau acasă ci Irina, să mănânc popcorn și să spun luați direct la SRI, DNA și Cotroceni. Și ce să faceți cu ei? Ce vre voi. Nu mai facem PNDL. Nu ma ajutăm fermierii, că toate producțiile astea intră pe piață”, a declarfat Liviu Dragnea.

Liderul PSD l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis.

„Sunt convins că PSD va merge până la capăt, iar capătul nu unde zic ei, ci de ce e cel mai rău, răul pe are îl reprezintă Iohannis. Acest om, gașca lui, nu pot fi lăsați de Dumnezeu să ducă țara înapoi. Să spuneți adevărul în fiecare zi. Nu avem în față un plan de a spune minciună. Avem cea mai mare provovare pe care o are un partid (…) El când merge afară nu vorbește: tace, ascultă și execută. El trebuia să ne apere țara. Nu-l bagă nimeni în seamă”, a mai spus Dragnea.

Liderul social-democrat îl acuză pe președinte că e șantajat în cazul Lazăr

Liviu Dragnea a declarat că președintele Klaus Iohannis nu îl schimbă pe Augustin Lazăr, de la Parchetul General, deoacrece instituția menționată are dosarul caselor care vizează familia Iohannis.

„Că resursele noastre sunt ale altora, că suntem momâi, că ne sperie cu dosare? Cine? Unii care erau complici cu torționarii și care primesc premii de la ONG-uri care spun că sunt anti-comuniste?
Iohannis spunea că e anticomunist. De ce nu-l schimbă pe Lazăr? De frică pentru că e șantajat. Nu dumneavoastră aveți dosarul cu casele furate la Parchet. Ăsta e anticomunistul Iohannis. Câtă neobrăzare să ai?, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a conferit Crucea Națională „Serviciul Credincios” clasa a III-a lui Iulius Filip, disident anticomunist și fost deținut politic,a cărui eliberare condiționată a fost refuzată în două rânduri în 1985 și 1986 de către Comisia de Eliberări pe care o conducea Augustin Lazăr.

 

Inchide