Fost lider PRM, ucis. A fost găsit plin de sânge în curtea unei case

Fost lider PRM, ucis. A fost găsit plin de sânge în curtea unei case
Publicat: 09/01/2017, 09:14
Actualizat: 09/01/2017, 10:41

Macabra descoperire a fost făcută, duminică, de o femeie, care a observat mașina lui Gheorghe Baciu, parcată în spatele sediului Poliției din Salonta. Era parcată în fața casei sale, pe care ea voia s-o vândă cu ajutorul fostului președinte PRM Salonta, reprofilat ca agent imobiliar. Proprietara imobilului a intrat în curte, unde l-a găsit pe Gheorghe Baciu, zăcând fără suflare și plin de sânge pe față, informează presa locală.

Îngrozită, femeia a sunat la 112 ca să anunte incidentul. În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și procurori care investighează cazul. Medicul de la Ambulanță, care a constatat decesul, crede că bărbatul ar fi fost ucis cu o zi în urmă, adică sâmbătă. Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat la morgă. În urma rezultatelor necropsiei, medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Gheorghe Baciu a fost mai mulți ani liderul filialei din Salonta a Partidului România Mare. În 2008, a candidat la alegerile parlamentare, însă nu a reușit să obțină decât 3,91 la sută din voturi, insuficiente pentru a obține un mandat în Legislativ. În ultimii ani, fostul politician se ocupa cu afaceri în domeniul imobiliar în județul Bihor.