H.D. Hartmann, despre vila din Aviatorilor: Ordinul a venit la tovarășul general Ciucă / Acea vilă e o jignire la adresa poporului român

Publicat: 02/03/2024, 12:40

Analistul și profilerul H.D. Hartmann afirmă că investiția de 10 milioane de euro în vila RAAPPS din Aviatorilor este „o jignire la adresa poporului român”. 

Hartmann analizează, în emisiunea Gândul Exclusiv, declarațiile lui Marcel Ciolacu și ale lui Nicolae Ciucă pe acest subiect și ajunge la concluzia că șeful PNL a primit ordinul de la Klaus Iohannis. Iar premierul „habar n-avea”.

Ordinul a venit la tovarășul general și ăla a luat poziția de drepți și a zis: șefu`, să trăiți, eu sunt al dumneavoastră slugă prea fericită a democrației bruxelleze! Părerea mea este că Marcel Ciolacu a fost prins, sunt convins că habar n-avea, dar este în fișa lui de post să se uite ce fac ăia de la RAAPPS. Și, dacă va fi președintele României, el nu se va ocupa de casa lui Iohannis când nu va mai fi președinte, ci viitorul prim-ministru.

Președintele Senatului a declarat, într-un interviu la Antena 3, că a întrebat la Secretariatul General al Guvernului și a aflat că nu există nicio solicitare din partea președintelui României de atribuire a unei locuințe. Hartmann consideră că, prin această declarație, Ciucă s-a „autodevoalat”.

Eu, ca profiler, spun că Ciucă s-a autodevoalat. Ciucă n-a realizat ridicolul declarației lui?! Cum adică, am întrebat eu la Secretarul General (n.r. al Guvernului)?! Dar, cine ești tu să întrebi? Singurul care are dreptul să întrebe este prim-ministrul. Regia Autonomă de Protocol a Statului este în subordinea lui. Realitatea, conform legii, e că trebuie să nu mai fii președinte ca să faci solicitare. Nu contestă nimeni, dar ridicolul este la Ciucă. Cine ești tu să întrebi? Tu n-ai dreptul constituțional și legal să întrebi. N-ai dreptul să te bagi, ceea ce mă face să cred că, de fapt, ordinul n-a venit la Ciolacu.

La rândul său, premierul Marcel Ciolacu s-a întrebat retoric, în emisiunea lui Victor Ciutacu: „cum s-a nimerit ca eu, prim-ministru, să dau aceste explicații, să-i țin apărarea lui Iohannis”. Hartmann comentează că premierul „chiar s-a trezit să-l apere pe președintele Iohannis”.

Iar Ciolacu chiar s-a trezit să-l apere pe președintele Iohannis. Adică, este sinistru. Omul, care era reprezentantul ciumei roșii, era unul cu geacă roșie, care făcea revoluțiuni pe aici cu ajutorul serviciilor secrete străine și cu ajutorul lui Rareș Bogdan, care sărea în sus să nu ia cu executare… acum Ciolacu a trebuit să-l apere, să spună: eu n-am nicio solicitare acum.

Dacă se va muta în vila din Aviatorilor, viitorul fost președinte Iohannis va avea la dispoziție un personal generos, spune H.D. Hartmann.

Să zicem că domnul Iohannis se va muta acolo…va avea 10 membri de personal permanent, ceea ce pentru împărat e bine, e frumos. Adică, doamna Iohannis va fi foarte mulțumită că la 5 dimineața n-o să-i sune mașina de făcut cafea în bucătărie.

Eu știu clădirea. Personalul casei în 1989 – 1990, atunci am văzut-o pentru prima dată, echipa de întreținere a casei era formată din cinci oameni, inclusiv un grădinar. Deci, președintele, viitorul fost președinte al României, Iohannis, va cere cel puțin cinci  oameni. Plus cei cinci-șapte ofițeri de gardă, pentru că 1.200m² trebuie securizați și acolo trebuie o securizare reală, vorbim de holuri, vorbim de uși. Sistemul se poate și automatiza, dar măcar cinci securiști vor fi, cinci ofițeri de gardă vor fi.

Hartmann afirmă că suma de 10 milioane de euro, cât ar costa investiția, este „enormă” și vila, în sine, reprezintă „o jignire la adresa poporului român”.

10 milioane de euro este enorm. Acea vilă de protocol a unui fost președinte este o jignire la adresa poporului român. Mai ai șase case în România. Șase. Cum îți permiți, să vrei o vilă în care să se bage numai pentru aspectul interior 10 milioane? Că la exterior vine elementul de securizare, trebuie un tip de geam, trebuie un tip de zidărie, trebuie un tip de izolare, trebuie un tip de zid.

Urmărește emisiunea aici.


CITEȘTE ȘI:

Lovitură la CLUJ: liberalul Sabin Sărmaș candidează împotriva lui Emil Boc! „PNL mă susține”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică