H.D. HARTMANN îl desființează pe Nicușor DAN: Curajul sinucigașului. El te MINTE pe față, crezând că face bine

H.D. HARTMANN îl desființează pe Nicușor DAN: Curajul sinucigașului. El te MINTE pe față, crezând că face bine
Publicat: 05/04/2024, 16:25
Actualizat: 05/04/2024, 16:25

Analistul H.D. Hartmann îi face profilul lui Nicușor Dan, primar general și candidat pentru un nou mandat, la emisiunea Gândul Exclusiv. Profilerul observă un „autism social” al edilului Capitalei, care „nu aude cum îl înjură bucureștenii în fiecare zi”.

Hartmann face referire la clipurile de campanie promovate de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook, în care îndeamnă cetățenii să le trimită „prietenilor” și „prietenelor” realizările sale ca primar: 100 de tramvaie electrice și 110 km conducte de termoficare schimbate.

În autismul social al lui Nicușor Dan, nu aude cum îl înjură bucureștenii în fiecare zi. Măcar acest om, în această incapacitate socială a lui de a exista, are curajul să mintă. A luat 100 de tramvaie electrice și a redus traficul. Domnule, pe cine minți, domnule?, se întreabă retoric Hartmann.

Analistul își motivează afirmațiile spunând că e un dezastru traficul din București. „E mai rău ca pe timpul lui Firea”, completează el.

Pe cine minți, domnule, că ai făcut ceva bine? Că ai ținut sute de mii de oameni fără apă caldă ca la USR, că așa vrea Bruxelles-ul, partidul comunist de la Bruxelles, să nu ne dea apă caldă, că salvăm planeta, că așa visează Nicușor Dan.

Hartmann sesizează „curajul” lui Nicușor Dan de a se uita în ochii cetățeanului „atunci când minte”. Și asta pentru că primarul Capitalei, „chiar crede” ce spune.

Măcar are curajul să se uite în ochii tăi, mai ales în publicitățile acelea alb-negru, cu cravată, și să zică: vă mulțumesc că mă lăsați să vă mint. Mitomania acestui individ însă nu vine dintr-o sociopatie, cum e la Drulă sau la Barna, care sunt născuți să mintă. El chiar crede că a făcut bine că a luat 100 de tramvaie electrice și a redus traficul.

Analistul Hartmann îl dă exemplu pe Nicolae Ceaușescu, în argumentația sa, despre care afirmă că „a murit crezând că țara o ducea bine”.

Pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, se stătea la coadă la benzină, la pâine și la lapte și el chiar credea că țara o duce bine. El a murit crezând că țara o ducea bine. El a refuzat să creadă, povestesc milițenii care l-au ținut o noapte într-o Dacie, pe el și pe ea (n.r. Nicolae și Elena Ceaușescu). El refuza să creadă că poporul stă la coadă și că primește o jumătate de pâine pe săptămână sau cât primeau la țară.

Hartmann conchide că ceea ce face Nicușor Dan este „formula fundamentală pe care se bazează insulta la adresa creștinismului mondial și la adresa civilizații umane de tip Biden, Iohannis, Rutte”.

Îi poți demonstra matematic că nu este așa, mai spune Hartmann, dar, el tot crede ce spune. Profilul lui Nicușor Dan, în opinia lui Hartmann: curajul sinucigașului. „El te minte pe față, crezând cu adevărat”.

Acest individ chiar crede că a redus traficul cu 100 de tramvaie electrice și de autobuze. Poți să-i demonstrezi matematic că nu-i așa. Poți să-i spui că tramvaiele electrice sunt mult mai dăunătoare mediului, pe termen lung, decât cele clasice. Poți să demonstrezi că Tesla va otrăvi mult mai mult apa freatică. Toate substanțele din bateriile acelea electrice distrug pentru un milion de ani solul. Deci, profilul acestui individ: curajul sinucigașului. El te minte pe față crezând, cu adevărat, că el face bine că a adus 100 de tramvai electrice și că a redus traficul.

Urmărește care este profilul lui Cristian Popescu Piedone și ce spune H.D. Hartmann despre negocierile din „sufragerie” aici.


CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice