• Publicat:
Politică

Localitatea în care Dăncilă a început campania de strângere de semnături pentru prezidențiale

Localitatea în care Dăncilă a început campania de strângere de semnături pentru prezidențiale
Viorica Dăncilă a început campania de strângere de semnături, duminică, în comuna Rașca, județul Satu Mare, spunând că a ales să facă acest lucru pentru că a vizitat zona de multe ori și a găsit oameni primitori. Dăncilă a afirmat că va avea discuții, luni, cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Am promis că voi merge în nord, în sud, în est și vest, în toate localitățile României, cât îmi va permite timpul. Cunosc această zonă, am fost de nenumărate ori aici, cunosc oamenii de aici, oameni foarte calzi, primitori și am ales ca astăzi să încep strângerea de la Racșa”, a spus Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Dăncilă a mai spus că nu a avut nicio discuție cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu care va vorbi, luni, într-o ședință a coaliției, în care vor fi lămurite mai multe aspecte.

„Nu am luat în calcul acest lucru (o eventuală plecare a ALDE de la guvernare – n.r.), nu am fost anunțați de către partenerii noștri de coaliție că vor să iasă de la guvernare. De ce facem alt scenariu în condițiile în care suntem încă în coaliție? Astăzi (duminică – n.r.) ne bucurăm de strângerea de semnături, de încurajările oamenilor și acest lucru este foarte important. Pe mine mă interesează nu să mă lupt cu contracandidații mei, ci să fiu cât mai mult între români. Și astăzi la Racșa se întâmplă acest lucru și îmi dă toată energia pentru a merge mai departe”, a mai spus Dăncilă.

Social-democrații prezenți sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

 

Tags:
Inchide