Mihai Tudose face lumină: Nu se pune problema ca Pro România să intre la guvernare / ALDE are prea multe posturi în Guvern față de ceea ce reprezintă

Redactor:
Alexandru Costea
Mihai Tudose face lumină: Nu se pune problema ca Pro România să intre la guvernare / ALDE are prea multe posturi în Guvern față de ceea ce reprezintă
Mihai Tudose, vicepreședinte Pro România, susține că ALDE deține prea multe posturi în Guvern, în contextul solicitării ALDE de a fi repartizate unele ministere către partidul lui Călin Popescu Tăriceanu și Pro România. Acesta susține că nu se pune problema ca Pro România să intre la guvernare.

„Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România….E noaptea minții… Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că nu se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă…..Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, a scris, luni, pe Facebook, fostul premier Mihai Tudose.

Liderii PSD din țară se reunesc luni într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuțiilor include și soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

Inchide