Nicolae CIUCĂ, mesaj către liderii liberali: „PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon”

Nicolae CIUCĂ, mesaj către liderii liberali: „PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon”
Publicat: 02/02/2024, 22:41
Actualizat: 03/02/2024, 00:12

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, i-a îndemnat pe membrii filialei din Olt să le explice oamenilor ce a făcut formațiunea de când a ajuns la guvernare împreună cu PSD, pentru a face cunoscută activitatea PNL.

El spune că oamenii trebuie să vadă „onestitatea şi sinceritatea pentru tot şi în acelaşi timp asumarea, responsabilitatea pentru ce am făcut bine sau nu am făcut bine” și să înțeleagă că PNL „nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon”.

„Am venit pentru că noi susţinem filiala Olt şi susţinem entuziasmul şi încrederea de care oamenii au nevoie pentru a putea să obţinem acele rezultate despre care s-a vorbit şi înainte, s-a vorbit şi astăzi şi se va vorbi şi în continuare. (…) Într-adevăr 2024, an cu patru rânduri de alegeri, chiar cinci, şi pentru asta avem nevoie de tot ceea ce s-a zis mai devreme – avem nevoie şi de instrumentele prin care ajungem la oameni pe reţelele de socializare, avem nevoie de activul de partid, avem nevoie să mergem din poartă în poartă sau din uşă în uşă. Avem nevoie de tot ceea ce dumneavoastră gestionaţi şi mânuiţi foarte bine, astfel încât să putem să transmitem mesajele. Dar ca să putem să facem asta, avem nevoie să credem noi în ceea ce transmitem, şi să credem noi în ceea ce am realizat şi să ieşim din starea aceasta de blazare a partidului”, a declarat Nicolae Ciucă, vineri, la Caracal, în faţa liberalilor de la filiala PNL Olt, citat de news.ro.

„PNL a intrat la guvernare, sigur într-o formulă care aici în Oltenia nu ar fi fost acceptată şi s-a şi vorbit despre faptul că este un construct politic care are o istorie în confruntarea politică, de-a lungul anilor. Cu toate acestea, am avut motive pentru care să intrăm la guvernare, în acest construct şi unul foarte important – stabilitatea ţării. Am asigurat stabilitatea şi echilibrul României, într-o perioadă în care aveam nevoie mai mult decât oricând, iar nişte oameni responsabili îşi asumă astfel de decizii, astfel de contribuţii într-o construcţie politică, atunci când vine vorba de ţară, de cetăţeni şi de a putea să mergem mai departe, fiindcă nimeni nu ne-ar fi iertat dacă nu asiguram această evoluţie. Spun evoluţie pentru că a existat o evoluţie în aceşti ani de când am realizat această coaliţie de guvernare, sfârşitul anului 2021 şi până astăzi”, a completat Ciucă.

El i-a îndemnat pe liberali să vorbească cu oamenii despre lucrurile pe care le-au făcut şi să îşi asume atât lucrurile bune, cât şi greşelile, pentru că cetăţenii vor să vadă de la PNL „onestitatea şi sinceritatea”.

„Spuneam că avem de ce ridicăm privirea şi să mergem să vorbim cu oamenii, pentru că am făcut lucruri. În acelaşi timp, tot cu fruntea sus, trebuie să mergem la oameni şi să le spunem ce nu am făcut bine, ce nu am finalizat sau ce nu am început deloc şi să recunoaştem. Să vadă românii de la noi onestitatea şi sinceritatea pentru tot şi în acelaşi timp asumarea, responsabilitatea pentru ce am făcut bine sau nu am făcut bine”, a mai precizat liderul liberalilor.

Sursă imagine: MEDIAFAX FOTO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto