Nicușor Dan, băgat în ședință de Klaus Iohannis! Surpriză, cine l-a însoțit la Cotroceni pe candidatul alianței PNL-USR-PLUS!

Redactor:
Marius Olaru
Nicușor Dan, băgat în ședință de Klaus Iohannis! Surpriză, cine l-a însoțit la Cotroceni pe candidatul alianței PNL-USR-PLUS!
Nicușor Dan, băgat în ședință de Klaus Iohannis! Surpriză, cine l-a însoțit la Cotroceni pe candidatul alianței PNL-USR-PLUS! / Sursa FOTO: bugetul.ro

Candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a mers joi dimineață, cu numai patru zile înainte de alegeri, la Palatul Cotroceni. Parlamentarul nu s-a dus singur la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, ci a venit însoțit de premierul Ludovic Orban.

Însă, mai întâi, Nicușor Dan s-a îndreptat spre Palatul Victoria, iar de la sediul Guvernului a fost urcat în mașina primului-ministru și dus la Cotroceni. Acolo, discuțiile nu au durat mai mult de 30 de minute, iar la finalul lor, un Nicușor Dan bulversat părăsea incinta. Singur, căci premierul Ludovic Orban a mai rămas să discute cu președintele.

Despre ce au discutat Klaus Iohannis și Nicușor Dan

Deocamdată, nu se cunosc informații cu privire la ce au discutat cei trei. Cert este că Nicușor Dan a recunoscut întâlnirea: „Da, pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”. Candidatul PNL-USR-PLUS nu a vrut să intre în detalii pe marginea vizitei la Cotroceni, afirmând că  nu are acceptul celorlalţi participanţi pentru a divulga ce s-a vorbit acolo.

Totuși, într-un comunicat de presă, Administrația Prezidențială confirmă întâlnirea lui Nicușor Dan cu Ludovic Orban și Klaus Iohannis: „Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Klaus Iohannis, îndemn pentru participarea la vot

Miercuri, într-o conferință de presă, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că alegererile de duminică, 27 septembrie, reprezintă „un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua localităţile în următorii patru ani. Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea”.

Klaus Iohannis a afirmat că autoritățile sunt pregătite să organizeze aceste alegeri locale în condiţii de siguranţă: „Mă refer la dezinfectarea riguroasă a secţiilor de vot, la crearea unor circuite separate de intrare şi ieşire, la dezinfectarea mâinilor înainte şi după excercitarea votului. Dacă toată lumea va păstra regulile de bază care se rezumă la purtarea corectă a măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei, atunci riscul de infectare în secţii e redus la minimum”.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Antonescu! S-au văzut formele generoase în toată splendoarea lor
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Viața de român în Olanda – cum suntem primiți în acest stat și câți români...
Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”
Cum au mutat chinezii o clădire veche de 85 de ani și grea de 7.600...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Și-a luat o NOUĂ amantă pentru a se distra. TÂNĂRA i-a venit însă de hac...
Scandalul incredibil între patriarhul Daniel și fratele său. De ce acesta din urmă a spus...
Alertă meteo în România. Atenție, vin ninsorile în țară din această noapte
Klaus Iohannis, DECIZIA BOMBĂ a momentului: De astăzi E GRATUIT!
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Nicoleta Dragne, cu nervii întinși la maxim! A fost acuzată că nu are grijă de...
Inchide