Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand

Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand
Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand / Sursa FOTO: facebook
Publicat: 19/08/2021, 12:41

Ovidiu Lipan Țăndărică se implică în demersul public de îndepărtare din funcție  a edilului Clotilde Armand. Artistul a acceptat să semneze pentru demiterea primarului de la Sectorul 1. Situația din cel mai mare și important sector al Capitalei nu-l putea lăsa indiferent pe întâiul percuționist al României.

„Țăndărică a semnat!”, au scris social-democrații pe Facebook, anunțând această victorie.

„Artistul-simbol care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă”

„Ovidiu Lipan Țăndărică a ales astăzi să se implice în inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la #sectorul1.

Omul şi Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă, s-a alăturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.

Suntem din ce în ce mai mulți pentru #capitalacapitalei. Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare”, au scris social-democrații.

În imaginea postată pe Facebook alături de Ovidiu Lipan Țăndărică stă Alexandru Petrescu, fost ministru și actual vicepreședinte PSD Sector 1.