PNL a ales președinții interimari de sectoare. Violeta Alexandru își explică propunerile

Redactor:
Politic
PNL a ales președinții interimari de sectoare. Violeta Alexandru își explică propunerile
Președintele interimar al PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat, luni, decizia Biroului Executiv cu privire la președinții organizațiilor din sectoare. Propunerile au fost făcute de ea și susținute de liderul PNL, Ludovic Orban.

„Le mulțumesc colegilor din PNL pentru că au fost de acord cu propunerile prezentate. Propunerile pe care le-am făcut corespund unui profil de leadership pe care îl vedem că este necesar în prezent în București. Am cerut încrederea Biroului Executiv pentru următoarea echipă cu care voi lucra cot la cot eu și colegii mei din organizațiile de sectoare: Sector 1: Sebastian Burduja; Sector 2: Monica Anisie; Sector 3: Antonel Tanase; Sector 4: Pavel Popescu; Sector 5: Cristian Bacanu; Sector 6: Ciprian Ciucu”, a anunțat Violeta Alecadru, la finalul ședinței Biroului Executiv.

Ea a afirmat că echipa propusă are experiență în a lucra cu comunitatea.

„Pentru sectorul 1 l-am propus pe Sebastian Burduja. Un om în a cărui sprijit de echipă cred total. Este un om care a reușit să contruiască o rețea de oameni cu studii solide în străinătate cu aplecare către problemele comunității, echipa PACT. Sebastian Burduja este cel care are și experiență politică, este un om care știe campaniile politice din București și este un om căruia îi pasă de comunitate și lui și echipei pe care a propus-o să se alăture PNL.Pentru sectorul 2 am cerut încrederea PNL pentru un om deosebit. Este vorba despre doamna profesor Monica Anisie. Un om despre care familiile cu copii în școlile din București știu. Este un om care a fost mereu disponibilă pentru a rezolva probleme de sistem, dar a și dat sfaturi. Monica este omul care lucrează în comunitate. A fost inspector generasl în București. Știe sistemul public. Pentru sectorul 3, având în vedere nevoia pe care o resimt de a mă sprijini și de a face echipă cu colegi cu experiență în partid, un om care înțelege problemele de infrastructură, propunerea pe care am făcut-o este pentru domnul Antonel Tănase. Domnia sa conduce în acest moment comisia de specialitate în infrastructură și transport al PNL”, a afirmat liderul interimat PNL București.

Președintele PNL București a adăugat că propunerile pe care le-a făcut pentru președinții de sectoare vor fi extrem de atenți la orice derapaj făcut de PSD și ALDE.

„Pentru sectorul 4 am optat pentru un om altfel, un om deschis ideilor îndrăznețe în politică, am optat pentru un om modern, care în acest moment conduce echipa noastră de infrastructură în IT. Este vorba despre deputatul Pavel Popescu, care mă va ajuta cu felul lui de a fi să ajungem la toate grupurile din societatea civilă. Pentru sectorul 5 l-am propus pe domnul avocat Cristian Bocanu pentru că îl știu activ. Cristian Bocanu a avut răbdarea să se aplece pe toate lucrurile absolut deplasate pe care PSD le face în București și să ne spună puncte de vedere bine documentate. Cristian Băcanu face voluntariat în diverse proiecte. Pentru sectrul 6, cel care îi dă coșmaruri Gabrielei Firea, Ciprian Ciucu va fi la fel de combatant în tot ceea ce privește administrația din sectorul 6. Va fi omul curajos care nu se va feri să spună lucrurilor pe nume. Va fi cel care va face opoziție totală pentru PSD București. Vom fi extrem de atenți la orice derapaj al acțiunilor PSD-ALDE în București. Această echipă pe care o propunem pentru perioada de interimat în București va fi o echipă care va lucra din stradă”, a adăugat Violeta Alexandru.

Inchide