PRIMUL ATAC la noul șef al PSD. Sturzu: „Să nu validăm alegerile de săptămâna trecută. Atunci vom face un gest împotriva comunismului”

Redactor:
Ștefan Pană
PRIMUL ATAC la noul șef al PSD. Sturzu: „Să nu validăm alegerile de săptămâna trecută. Atunci vom face un gest împotriva comunismului”
Liderul TSD, Mihai Sturzu, a lansat, la Congresul PSD, o serie de critici la adresa conducerii și a lui Dragnea, cerând ca alegerile interne de săptămâna trecută să nu fie validate, pe motiv că a existat un singur candidat, adăugând că abia" atunci vom face un puternic gest împotriva comunsimului".

„Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel al lui Ceaușescu și bine a făcut. Evident că nu am ce să-i reproșez domnului. Dragnea, omul a candidat, a preluat funcția. Vreau să le reproșez că nu au avut curaj sau nu au știut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi într-o poziție în care am avut un singur candidat”, a spus Sturzu.

Liderul TSD a continuat, în termeni ironic, că validarea actualui Congres ar însemna astfel validarea comunismului. „Oameni buni, vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile de săptămâna trecută. Sunt convins că PSD ar putea da minim doi candidați la președinție și sigur vom avea 500.000 de oameni care să vină la vot. Și atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului”, a continuat Sturzu.

Acesta a avut critici și pentru selecția de candidați pentru funcțiile de vicepreședinte, dând de înțeles că deciziile s-au luat în cerc restrâns și au fost impuse partidului. „Echitatea într-un partid înseamnă o dezbatere corectă, în care să fim cu toții egali, în care fiecare punct de vedere să fie ascultat și nu cumva să uităm cine suntem și să luăm decizii, seara, la restaurant, într-un grup restrâns, iar a doua zi la ședință să se vină să se comunice ce decizii s-au luat”, a spus liderul TSD.

Mihai Sturzu a spus că se află abia pe poziția a douăsprezecea pe buletinele de vot pentru funcția de vicepreședinte și și-a încheiat discursul întrebându-se dacă va mai putea acum câștiga, având în vedere „curajul” de care a dat dovadă. „Câte șanse mai am după atâta curaj, Dumnezeu știe”, a spus acesta.

Disensiunile dintre Mihai Sturzu și Liviu Dragnea au început imediat după ce acesta din urmă a preluat conducerea interimară a PSD. Liderul partidului a criticat organizarea TSD, care este o simplă oglindă a organizării în PSD, și a propus ca tinerii social-democrații să vină cu plusvaloare în partid și să susțină oameni cu experiență, fără a mai copia din metodele de conducere și organizare de la centru.

Patru dintr-o lovitură. Becali scrie ISTORIE în Liga I. FCSB a dat marele tun şi...
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
FOTO. Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie! Cum a apărut blonda pe stradă
A fost nevasta nr. 4! Ce s-a ales de cea mai sexy soție a lui...
Calendar ortodox 2 octombrie 2020. Sărbătorim un sfânt care înlătură vrăjile
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Lovitură cruntă pentru Mihai Gâdea! Emisiunea lui ... Nimeni nu se aștepta la ASTA
Primarul sectorului 4 a anunţat că va depune plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor împotriva...
Biroul Electoral Sector 1 intervine în scandalul imaginilor: Persoana din imagini, personal tehnic auxiliar
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
Aroganțe de vedetă! Ce a făcut fiica Biancăi Drăgușanu într-un restaurant de fițe din Capitală?...
Un RUS a dus la extrem un EXPERIMENT cu Coca-Cola. Urmarea a fost de-a dreptul...
ULTIMA ORĂ! Alegerile au fost anulate ... Oamenii vor fi chemați din nou la vot
Dezastru pentru Mihai Gâdea. Antena 3, sancționată dur din cauza lui Nicușor Dan: „Terorism mediatic!”
Ultimă oră! S-au ANULAT alegerile, la urne din nou pe 11 octombrie
Alegerile se anulează în acest oraş! Decizia luată de BEC
Masca miroase urât? Vezi 10 posibile cauze și soluțiile!
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Cine este românul care vrea să investească aproape 3 miliarde de euro într-un proiect gigant...
Inchide