Pro România susține că Mihai Tudose aduce informații eronate și are atitudini ostile

Pro România susține că Mihai Tudose aduce informații eronate și are atitudini ostile
Publicat: 07/11/2019, 20:34

„PRO România atrage atenția asupra faptului că informația transmisă de domnul Mihai Tudose, potrivit căreia suspendarea domnului Sorin Cîmpeanu produce un blocaj electoral, este falsă și distribuită cu rea intenție. În acest sens, liderii partidului PRO România precizează că domnul Sorin Cîmpeanu este în continuare co-președinte al Alianței Electorale „Un Om”, procesul administrativ și logistic nefiind modificat de schimbările din plan politic”, au transmis reprezentanții Pro România, într-un comunica de presă remis MEDIAFAX.

Surca citată menționează că, potrivit Legii nr.370/2004 și programului calendaristic adoptat de Guvern pentru alegerile prezidențiale, comunicarea listei reprezentanților în birourile electorale ale secțiilor de votare a fost efectuată înainte de data de 28 octombrie.

De asemenea, reprezentanții Pro România semnalează faptul că organizația Brăila este funcțională, având reprezentanți statutari cu drept de semnătură pentru eventuale înlocuiri.

„În același timp, apreciem ca fiind neverosimilă îngrijorarea domnului Mihai Tudose pentru candidatura domnului Mircea Diaconu. Această concluzie vine ca urmare a faptului că domnul Tudose nu a folosit, în toată această perioadă electorală, nicio oportunitate de a transmite vreun mesaj în sprijinul candidatului”, a mai arătat sursa menționată.

Organizațiile Pro România și-au asumat reponsabilitatea acestei bătălii electorale și „lucrează asiduu pentru ca domnul Mircea Diaconu să intre în turul doi al alegerilor”.

„Această dedicare îi este cunoscută de altfel domnului Mihai Tudose, întrucât aceiași oameni au muncit pentru ca el să obțină un scaun de eurodeputat, fără să aștepte sau să primească vreun fel de apreciere din partea acestuia”, conchide comunicatul de presă.

Mihai Tudose a declarat, joi, la Digi 24, că Biroul Executiv în care a fost retras sprijinul politic pentru cei care au votat Guvernul Orban a fost convocată nestatutar. El a mai spus că suspendarea din funcția deținută în cadrul Pro România a lui Sorin Cîmpeanu va duce la imposibilitatea ca acesta să semneze liste pentru reprezentanții formațiunii în secțiile de votare.

„Azi trebuiau semnate de președintele de organizație niște liste pentru reprezentanții partidului în secțiile de votare. Păi dacă au suspendat președintele, cine să semneze? Doamna Meiroșu nu își mai asuma asta. Câmpeanu e copreședintele al Alianței cu ALDE. Nu mai poate să semneze nimic, doar l-au suspendat, nu își mai asuma nici el. Să vedem și rezultatul la prezidențiale. Să vedem ce iese, că tot gândirea măreață a domnului Ponta a fost”, a afirmat Mihai Tudose.

Acesta a vorbit despre un posibil blocaj și din cauza suspendării Emiliei Meiroșu de la organizația partidului din Brăila.

Printre parlamentariidin Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului Orban s-au numărat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu, Liviu Ioan Balint și Damian Florea.

Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu sunt prim-vicepreședinți ai Pro România, iar Emilia Meiroșu și Mircea Banias vicepreședinți. Daniel Constantin a anunțat că își va da demisia din toate funcțiile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția