Reacția lui Daniel Constantin după discursul lui Grindeanu

Reacția lui Daniel Constantin după discursul lui  Grindeanu
Publicat: 15/06/2017, 07:50
Actualizat: 02/10/2018, 05:52

„Ce am spus în ultimele luni se confirmă, din păcate, pentru stabilitatea României! Astăzi este clar pentru toată lumea că toate deciziile Coaliției, toate deciziile care au influențat activitatea guvernamentală, au fost luate de două persoane în mod discreționar – de Liviu Dragnea și de complicele acestuia, Călin Popescu Tariceanu. De la numirea miniștrilor și până la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea și Tăriceanu. Astăzi este un moment de cotitură pentru România, pentru viitorul nostru, al tuturor”, a scris Daniel Constantin pe pagina de Facebook.
Constantin a mai afirmat că susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, pe care îl consideră „un om onest”, care „iubește România”.

„Eu, spre deosebire de Dragnea și de Tăriceanu, nu îmi schimb opinia și angajamentul! Voi susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv că este un om onest care iubește România mai mult decât propria funcție sau beneficiu”, a mai afirmat fondatorul partidului Pro România.