• Publicat:
Politică

Șeful PSD Cluj, înlocuit cu un jurnalist: „Conducerea partidului a luat o decizie greșită”

Șeful PSD Cluj, înlocuit cu un jurnalist: „Conducerea partidului a luat o decizie greșită”
Deputatul Horia Nasra, înlocuit de CEx al PSD cu jurnalistul Liviu Alexa la conducerea PSD Cluj, susține, joi, că decizia luată de conducerea partidului este greșită și spune că acesta nu mai este PSD-ul în care a intrat în urmă cu 12 ani.

Deputatul Horia Nasra a reacționat, joi, pe Facebook, după ce cu o zi înainte CEx al PSD a decis înlocuirea lui din funcția de președinte al PSD Cluj cu jurnalistul Liviu Alexa.

„Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greșită, cu siguranță că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunțați colegii mei. Cât despre alegeri libere 🙂 să fim serioși… este mai ușor să conduci un partid prin interimari!”, a scris deputatul într-o postare pe rețeaua de socializare.

El susține că PSD nu mai este partidul în care a intrat în urmă cu 12 ani.

„Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut ca dușul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înșelat…”, a completat Horia Nasra.

Anunțul de înlocuire a lui Horia Nasra de la conducerea PSD Cluj a fost făcut miercuri seara de președintele partidului Viorica Dăncilă.

„Un alt subiect pe care l-am abordat a fost legat de organizațiile în teritoriu. Am numit la PSD Cluj un alt președinte interimar, pe Liviu Alexa, și sperăm ca la Cluj să fie mult mai bun decât a fost acum”, a declarat șeful PSD, care a precizat că decizia vine pe fondul rezultatelor slabe la alegeri.

 

Inchide