Corespondenti
12.09.2019
Politică

Un lider ALDE reacționează dur, după nominalizarea celor trei membrii pentru portofoliile vacante: Vor fi aruncați în gura lui Iohannis și sfâșiați

Un lider ALDE reacționează dur, după nominalizarea celor trei membrii pentru portofoliile vacante: Vor fi aruncați în gura lui Iohannis și sfâșiați
Premierul Viorica Dăncilă „a renunțat la orice brumă de coerență și decență și încearcă acum să-și peticească Guvernul cu candidați furați pe la colțuri", consideră președintele ALDE Bihor. Cât despre cei 3 nominalizați, Ciprian Blejan spune că „vor fi aruncați în gura lui Iohannis și sfâșiați".

Președintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan, susține că premierul Viorica Dăncilă „a renunțat la orice brumă de coerență și decență și încearcă acum să-și peticească Guvernul cu candidați pe la colțuri. Rușinea, de astă dată, nu e doar a celor care , ci și a celor care se lasă îmbrobodiți și acceptă să intre în astfel de stratageme deznădăjduite: Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă și Ștefan Băișanu, așezați acum defel comod, cu șezutu-n două luntri, vor fi aruncați în lui Iohannis, ca să poată fi sfâșiați în direct, în prime time”.

Acesta adaugă că nu este important de ce au acceptat „blatiștii să devină uneltele unui război politic, întregind șirul de diletanți și fripturiști pe care Dăncilă îi bagă acum pe teren ca să marcheze, cum altfel, un autogol”.

„Important de menționat e că în ședințele Biroului Politic Central al ALDE s-a hotărât, cu o majoritate covârșitoare, nu doar denunțarea protocolului cu PSD, precum și retragerea din coaliția de guvernare, ci și excluderea oricărui membru ALDE care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcție publică fără acordul partidului. Toate cele trei decizii au fost corecte, pentru că nu urmăreau scopuri mărunte. ALDE va strânge rândurile și, cu siguranță, va ieși mai puternic din această încercare”, arată într-un comunicat președintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan.

Foto: Ciprian Blejan/ Facebook

Inchide