Vadim l-a exclus pe Funar din PRM-ul lui: „Un șarpe crescut la sân”. Funar rupe partidul și devine președintele noului PRM

Redactor:
Marian Sultănoiu
Vadim l-a exclus pe Funar din PRM-ul lui: „Un șarpe crescut la sân”. Funar rupe partidul și devine președintele noului PRM
Corneliu Vadim Tudor l-a exclus, azi, din PRM pe Gheorghe Funar pentru câteva motive „șocante", după cum susține acesta. De fapt, fostul primar al Clujului speră să fie ales, statutar, președinte al PRM, sâmbătă la Alba Iulia, în cadrul unui Congresul Extraordinar.

Corneliu Vadim Tudor l-a exclus, azi, din PRM pe Gheorghe Funar pentru câteva motive „șocante”, după cum susține acesta. De fapt, fostul primar al Clujului speră să fie ales, statutar, președinte al PRM, sâmbătă la Alba Iulia, în cadrul unui Congresul Extraordinar.

Vadim, atac la Funar

Când fiecare se ceartă cu fiecare într-o țară dezlănțuită, Vadim și Funar nu scapă nici ei ocazia să se zdrobescă într-un război fratricid. „Șarpele crescut la sînul PRM: Gh. Funar” titrează „Tricolorul” în ultima sa ediție și urmează în material: „Împins de la spate de o nevastă abuzivă și carieristă, care vrea să-l vadă, iar, șef de partid (după ce a băgat în groapă PUNR-ul), Gh. Funar mușcă mîna care l-a făcut senator, timp de 4 ani. (…) Acum, Funar se gudură pe lîngă colonelul de Securitate Dan Voiculescu, căruia (împreună cu colonelul de Securitate Dumitru Badea și cu politrukul Cornel Ciontu) încearcă să-i vîndă PRM-ul, pe 2.000.000 de euro. N-are nici o șansă, gașca lui e o șleahtă de fripturiști nenorociți. Problema acestui Funar este că a stat ascuns, ani de zile, ca un șarpe. Acum l-a durut capul și a ieșit la drumul mare…”.

Funar face lumină

Contactat de gândul, Gheorghe Funar i-a dat lui Vadim următoarea replică. „Ce să zică și el, îmi face nevasta carieristă, ca să pună de-un divorț. Am aflat și eu că azi m-a exclus din partid. Așa o fi vrut mușchiul și pixul lui, că Biroul nu s-a întâlnit. O aberație, evident. Mi-a reproșat că nu zâmbesc, în condițiile în care țara este jefuită și se întâmplă ce se întâmplă, și că am afirmat că Iisus Hristos nu era evreu, ci pui de dac. Păi, nu spune el în Biblie: Evreii nu fac parte din turma mea?! Așa spune.” a explicat Funar presupusele motive ale divorțului politic dintre cei doi.

Adevărul politic

Dincolo, însă, de comicul involuntar al replicilor celor doi, adevărata cauză a atacului declanșat de Vadim este faptul că vechiul sau camarad de luptă, Ghiță Funar, va candida sâmbătă, în cadrul Congresului Extraordinar al PRM, de la Alba Iulia, cu șanse reale, la alegerile pentru șefia partidului. „Am fost propus de șefii de filiale. Dacă vine Vadim, nu voi candida. Dar nu va veni, pentru că se teme și de umbra lui” a spus Funar.

 

Inchide