VIDEO. Ce îi urează fanii lui Vanghelie: „Îi doresc să-și păstreze inteligența”

Publicat: 30/04/2012, 21:56
Actualizat: 01/05/2012, 13:17

Depunerea candidaturii actualului primar al sectorul 5, Marian Vanghelie, a fost o adevărată petrecere pentru susținătorii săi, aceștia venind cu mic, cu mare, în fața primăriei, scandându-i numele și aplaudându-l cu voioșie. Pesedistul a fost primit cu urale și aplauze, câteva doamne mai curajoase sărind chiar să-l sărute pe obraz și să-l îmbrățișeze. De la vechea tradiție vangheliesciană, mesele cu mici și bere pentru alegători, aproximativ 200 de oameni de toate vârstele au fost invitați să servescă șunculiță de Praga, fursecuri și șampanie, toate în cinstea unui nou mandat.

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

Circulația pietonilor pe trotuarul din fața Primăriei Sectorului 5 era blocată încă de la 11:45 din cauza susținătorilor care au venit pentru a-l susține pe Vanghelie pentru un nou mandat. „Am venit să-l susținem, că noi îl iubim pe domnul primar. Suntem așa mulțumiți de dânsul și ne place tare mult de el, că doar șefu` e de-al nostru”, spunea o femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

„A fost și prin sector, și prin mijlocul oamenilor, ne-a întins o mână de ajutor tot timpul. Pe noi ne-a sprijinit mult de tot cu ajutoarele astea sociale. Toată populația din sectorul 5 suntem mulțumiți. Îl susținem pe domnul Vanghelie, este un om extraordinar, este popular cu populația”, a comentat și Preda Marina, pensionară pe caz de boală, în vârstă de 59 de ani.

FOTO: Răzvan Chiriță/ Mediafax

„Dacă oamenii e nesimțiți și nu se duce..”

Dar mizeria? Cum e cu mizeria? „Da, dom`le, e mizerie multă”, spune o doamnă. „Dar nu e vina lui domn` primar, că el le strânge cât poate. Dar dacă oamenii e nesimțiți și nu se duce să strângă de la ei, el ce să le facă? Oamenii sunt de vină pentru mizeria din sector, oamenii e nesimțiți și n-are 7 ani de acasă”, a găsit ea vinovații și s-a recomandat „o locuitoare din sectorul 5, din Panduri”.

„Ce să vă spun despre domnul Vanghelie? Este iubit, nu numai aici, e iubit peste tot. Îi urez să-și păstreze aceeași inteligență”, adaugă ea entuziastă.

Între fanii lui Vanghelie și un puști de opt ani: „Mie îmi place de el că și lu` mama îi place. Dar e bun că mi-a făcut parcuri și am unde să mă joc. Și de Garcea îmi place, dar el e bun numai în filme, nu la primărie”, a zis copilul.

„Vreau și eu salam. Nu mai e? Dar mai aduceți?

După ce mai bine de o oră i-au strigat numele, l-au aplaudat și au cântat pentru el, în final oamenii au fost invitați în sediul primăriei la un mizilic. S-au îngrămădit pe scările celor două etaje care îi despărțeau de mesele cu saleuri, salam, cașcaval, legume, fursecuri, șampanie și suc, ajungând mulțumiți și cu farfuriile pline.

„Ia uite ce de mâncare, da-mi și mie un sandviș cu salam. Nu mai e? Dar mai aduceți? Și șampanie vreau. Și suc”, a strigat un domn între două vârste, căruia i s-a replicat scurt. „Șampania asta nu e bună”.

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

Între susținătorii organizați și-a făcut loc și un bărbat nemulțumit. „Nu-l votez pe Vanghelie. Copilul meu are autism deosebit de grav și m-am dus, am depus actele, mi-au promis că mă ajută, dar nu am primit ajutor social. Oamenii care au probleme într-adevăr nu primesc niciun ban. Nu ne ajută cu nimic”, a strigat revoltat Tudor Marinescu, de meserie zugrav.

La auzul acestor reproșuri, fanii lui Vanghelie au sărit ca arși: „Cum, n-ai fost tu unde trebuie! Păi toată lumea a luat, numai tu n-ai luat?”.

Reuniunea susținătorilor lui Vanghelie a durat aproximativ 2 ore, timp în care actualul primar a semnat actele, apoi a ieșit să facă obișnuita baie de mulțime.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”