Vlad Moisescu a fost exclus din PNL

Vlad Moisescu a fost exclus din PNL
Publicat: 23/05/2013, 11:53
Actualizat: 20/05/2015, 02:46

Fostul președinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus în această seară din partid de conducerea organizației PNL Sector 1, alături de alți 11 membri ai organizației printre care și fostul director de comunicare al PNL, Ioana Costescu. Conducerea PNL Sector 1 este asigurată în acest moment de vicepreședintele PNL, Sector 1, Daniel Chițoiu. La ședința în care s-a decis excluderea celor apropiați de Vlad Moisescu și Andrei Chiliman au participat și Dan Motreanu, Tudor Chiuariu, Cristian David și Ludovic Orban.

„Confirm informația, eu am votat împotrivă”, a declarat pentru gândul deputatul PNL, Ludovic Orban.

Vlad Moisescu s-a arătat deranjat de faptul că a fost exclus, fără să fie invitat la această ședință. „Nu am fost invitat să particip la ședința unde s-a decis excluderea mea, dar ce vreți de la un avatar sovietic ca Antonescu, care este mândru că este contemporan cu Becali”, a spus pentru gândul fostul lider al liberalilor din Sectorul 1.

Moisescu a fost exclus din partid, fiind acuzat că se numără printre fondatorii Inițiativei România Liberală și a dus o campanie împotriva PNL. De altfel, președintele PNL, Crin Antonescu a declarat în mai multe rânduri că PNL va lua o decizie în cazul celor care au fondat IRL și că partidul se va despărți de aceștia.

Vlad Moisescu a fost acuzat de președintele PNL și de trădare la referendumul din 2009 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

De trădare la referendum a fost acuzat și primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, dar pentru excluderea acestuia este nevoie de votul Delegației Permanente care se reuni săptămâna viitoare. În cazul Moisescu, care are statutul de simplu membru, a fost suficient votul organizației din care face parte.

Moisescu și Chiliman se numără printre fondatorii Inițiativei România Liberală și au inițiat în ultima perioadă discuții cu PNȚ și Forța Civică pentru găsirea unui canddat al dreptei pentru prezidențialele din 2014.

LOTO, LOTO 6/49. Astăzi au loc noi extrageri LOTO. Se înregistrează reporturi foarte mari la jocurile LOTO 6/49 și Joker

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase