Orban, atacat cu fake news

Orban, atacat cu fake news
Publicat: 07/07/2018, 08:16

Nu există vreo declarație a liderului PNL, care să te lase indiferent, care să nu te atingă. Iat-o pe ultima, venită ca răspuns la întrebarea: „Aveți informații că se încearcă schimbarea dumneavoastră din funcție?”. „Asta este o glumă. Vă veți lămuri, pentru că de o lună de zile, PNL este sub un bombardament informațional care este compus din fake news, știri false care nu au absolut nici un fel de fundament în realitate, care nu se bazează, de fapt, pe demersuri reale. Partidul Național Liberal este unit, Partidul Național Liberal este puternic, iar conducerea aleasă la Congres acționează în conformitate cu mandatul care i-a fost încredințat de Congres”.

Iar declarația are și un apendice, drept răspuns la întrebarea: „Va fi convocat un Congres extraordinar, în cadrul următorului Consiliu Național?”. „Până în acest moment, nu a cerut nimeni Congres extraordinar, eu cel puțin nu știu să fi existat o asemenea voce în partid”, a susținut Orban. Apoi a adăugat că numai și numai alianța PSD-ALDE, care produce fake news-uri, fără fundament și pe bandă rulantă în laboratorul de specialitate, este de vină.

Iată o piesă din producția de fake-uri: „PNL și-a desemnat viitorul premier în persoana mea”, a declarat zilele trecute liderul liberal, Ludovic Orban.

Și încă una: „Partidul Național Liberal organizează un miting în Piața Victoriei, marți, de la ora 19.00″, demers care reiese din textul unui mesaj intern, semnat chiar de liderul din Modrogan, care sună așa: „Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marți, ora 19.00, la protestul organizat în Piața Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România și pentru PNL. Ne întâlnim toți la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban”.

Zis și făcut!

În ziua următoare „rugăminții”, același Orban: „Dați-mi voie să dejoc manipularea făcută pe unele televiziuni care au prezentat ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei ca pe un miting al Partidului Național Liberal. Vreau să informez telespectatorii care ne urmăresc că nu am organizat niciun miting, am decis ca deputații și senatorii PNL, alături de membrii conducerii partidului, care nu sunt parlamentari, alături de consilierii generali, locali din București și de președinții de sectoare, am decis să fim în Piața Victoriei fără să facem niciun fel de organizare a vreunui eveniment, pentru a ne manifesta solidaritatea”.

La mitingul organizat de șefu”, ca urmare a mitingului organizat de PSD, au participat câteva zeci de oameni.

Și a treia: „Moțiunea de cenzură, intitulată „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”, inițiată de PNL și susținută de USR și PMP, a fost respinsă”.

Aș putea continua, dar mă tem că va-nsera și mai pierdem vreun miting organizat, cu ștaif, de conducerea liberală, vigilentă și intransigentă, ca urmare a votului dat de majoritate pe Coduri.

Și ce m-a mai surprins în declarația lui Ludovic – zice: „Partidul Național Liberal este unit, Partidul Național Liberal este puternic, iar conducerea aleasă la Congres acționează în conformitate cu mandatul care i-a fost încredințat de Congres”.

Alo, domnule Orban, despre PNL din Modrogan nr. 1 vorbiți? Sau despre vechiul partid al Brătienilor? Întrucât creați confuzie. PNL-ul dumneavoastră nu este nici unit și nici puternic, iar despre conformitatea cu mandatul încredințat de Congres, ce să mai vorbim, că nu se vede nimic.

Și în legătură cu nelămurirea dumneavoastră, și anume că, „până în acest moment nu a cerut nimeni Congres extraordinar sau eu cel puțin nu știu să fi existat o asemenea voce în partid”, vă aduc frugal la cunoștință că vocea pe care n-o auziți de ceva timp (una dintre voci, cea mai sonoră) este cea a lui Viorel Cataramă.

Câțiva au auzit-o.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
FOTO. Imagini fierbinți cu Simona Halep și Toni Iuruc! Nu au mai ținut cont că...
Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan un milion de euro pe vremea lui Ceauşescu! Averea...
România, descrisă de presa internaţională ca un cimitir al Europei: un mort la fiecare 5...
Ce este hypermiling și cum te poate ajuta să economisești carburantul
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Specii umane despre care nu știai ca există. „Omul Dragon”, cea mai recentă specie de...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Meteo ANM. Vine gerul în România. Temperaturi la limita îngheţului de săptămâna viitoare
APEL UMANITAR! Un MILITAR se luptă să-și SALVEZE fiul!
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
Mini-vacanţă pentru români: Vom acasă cu toţii! Câte zile vom avea libere?
BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu
Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul....
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021