Cum poți scăpa de grăsimea de pe coapse în doar 13 minute pe zi

Redactor:
Mădălina Chițu
Cum poți scăpa de grăsimea de pe coapse în doar 13 minute pe zi
Pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse este suficient să faci zilnic cel puțin 10 minute de exerciții fizice, timp în care îți lucrezi acea zonă a corpului.

Grăsimea acumulată în zona abdomenului și a coapselor este cel mai greu de dat jos. Unele persoane ajung să încerce cure peste cure și chiar să înfometeze, și tot nu obțin niciun rezultat.

Nutriționiștii spun că, pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse, femeile trebuie să facă zilnic mișcare. Nu orice fel de mișcare, însă. Trebuie să opteze pentru un set de exerciții fizice care le solicită acea parte a corpului.

Pentru a face mișcare, nu trebuie să îți faci abonament la o sală de fitness sau să îți iei un antrenor personal. Este suficient să alergi timp de 30 de minute, să urci scările unui bloc de zece etaje sau să îți cauți un tutorial pe YouTube despre cum poți să îți lucrezi zona coapselor.

Internetul este plin de astfel de filmulețe în care apar antrenori de fitness sau simpli cetățeni, care te învață cum să scapi de grăsimea din zona nedorită. Mai jos puteți vizualiza un astfel de tutorial.

Inchide