• Publicat:
  • Actualizat:
Showbiz

Coronavirusul lovește din nou! Tatăl celebrei Sophia Myles care a jucat în filmul „Underworld” a murit răpus de virus. Ultima imagine din spital cu cei doi – VIDEO

Coronavirusul lovește din nou! Tatăl celebrei Sophia Myles care a jucat în filmul „Underworld” a murit răpus de virus. Ultima imagine din spital cu cei doi – VIDEO
Sophia Myles, alături de tatăl ei, cu o zi înainte de deseul acestuia / Sursă FOTO: @SophiaMyles - Twitter

Celebra Sophia Myles, vedeta cunoscută în special din rolurile din „Doctor Who” și „Moonlight”, a făcut un anunț extrem de trist în mediul online.

Sophia Myles le-a spus fanilor săi că tatăl ei a pierdut lupta cu virusul necruțător, potrivit The Sun.

De asemenea, aceasta a postat și un fotografie de-a dreptul sfâșietoare în care se vede aplecându-se peste părintele ei pentru a-l atinge cu tandrețe în ultimele clipe.

„RIP Peter Myles. Dragul meu tată a murit în urmă cu doar câteva ore. Coronavirusul l-a luat în cele din urmă. Ieri am plecat într-o călătorie să-l văd pe tatăl meu. Aceasta este realitatea aspră a coronavirusului”, a scris actrița îndurerată de moartea părintelui drag.

Londoneza, în vârstă de 40 de ani, postase în mo regulat în mediul online update-uri despre starea de sănătate a tatălui ei.

Și într-un mesaj video, vedeta – care a jucat-o pe Darcy din „Transformers” – le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat.

„Am vrut doar să trimit un mesaj într-adevăr scurt pentru a vă spune mulțumesc, așadar, mulțumec atât de mult pentru toate tweet-urile voastre de susținere. Îmi pare rău că nu sunt în stare să răspund tuturor, dar mulțumesc. Fiecare mesaj mă înduioșează enorm”, a mai scris aceasta.

 

Sophia Myles, alături de fratele și tatăl ei / Sursă FOTO: @SophiaMyles – Twitter
Inchide