Drama unei românce de 18 ani. Tânara, violată de colegul de serviciu: „Am făcut două plângeri, dar el este încă liber. Mă simt singură și abandonată”

Redactor:
Maria Stoica
Drama unei românce de 18 ani. Tânara, violată de colegul de serviciu: „Am făcut două plângeri, dar el este încă liber. Mă simt singură și abandonată”
Drama unei românce de 18 ani. Tânara, violată de colegul de serviciu: „Am făcut două plângeri, dar el este încă liber. Mă simt singură și abandonată”

O româncă de doar 18 ani din Padova, Italia, trăiește un calvar de mai bine de nouă luni. Tânăra a fost violată de un coleg de serviciu în noapte de 5 spre 6 ianuarie 2020. Fata a depus două plângeri la Poliție, însă nu a fost chemată de anchetatori nici măcar la un singur interogatoriu.

Tânăra a povestit pentru un ziar italian calvarul prin care trece, mărturisind că oamenii legii nu au chemat-o nici măcar pentru o audiență.

Am fost violată de un coleg de muncă în noaptea de Bobotează. Dormeam la o colegă. Am prezentat două plângeri cu rezultatele examenelor medicale. Am fost asigurată că ancheta se va desfășura rapid, însă în tot acest timp nici eu și nici avocatul meu nu am primit vreun semn. Nu am fost chemată niciodată pentru o audiență”, a relatat românca, potrivit ilgazzettino.it.

„Mă simt singură și abandonată”

Cel pe care tânăra îl acuză este un chinez, în vârstă de 20 de ani și coleg de muncă cu ea. După trauma suferită, fata a început să meargă și la un psiholog.

Mă simt singură și abandonată de instituțiile statului. Cu siguranță nu sunt singura femeie nevoită să lupte cu astfel de situații, dar mă întristează faptul că el este încă liber și că poate să facă din nou același lucru altor fete. Din fericire, nu l-am mai întâlnit fiindcă am renunțat la acel loc de muncă. Până acum o lună de zile am fost la psiholog, care m-a ajutat foarte mult. Am am găsit o rază de seninătate, dar mă cuprinde furia adesea, fiindcă nu accept ideea că acea bestie nu este pusă să plătească pentru tot răul pe care mi l-a provocat”, a mai mărturisit românca pentru ziarul italian.

Calvarul fetei abuzate sexual de tatăl ei de la 11 ani

Un bărbat de 40 de ani din Pecineaga, Constanța, a fost arestat preventiv după ce își violase în repetate rânduri fiica. Cazul tulburător al copilei de 15 ani a ieșit la lumină după ce mama ei a mers la Poliție să-l denunțe pe bărbat.

Constantin A. din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de viol. Poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore pe data de 13 septembrie, iar pe 16 septembrie instanța de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Anunț uimitor despre pensii: se întâmplă acum cu banii a milioane de români
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide