Elevi bătuți la școală de părinții colegilor. În Suceava, un tată a dat buzna în sala de clasă și l-a lovit pe un băiat de 13 ani

Elevi bătuți la școală de părinții colegilor. În Suceava, un tată a dat buzna în sala de clasă și l-a lovit pe un băiat de 13 ani
Elevi bătuți la școală de părinții colegilor. În Suceava, un tată a dat buzna în sala de clasă și l-a lovit pe un băiat de 13 ani / Sursa FOTO: .gds.ro
Publicat: 07/11/2022, 12:42
Actualizat: 07/11/2022, 12:43

Certurile între elevi duc de multe ori și la implicarea părinților, iar de aici și până la producerea unor evenimente regretabile nu mai e decât un pas. Pe care l-a făcut un tată din satul Zvorîștea, județul Suceava, care a dat buzna în sala de clasă unde învăța fiul său șu l-a lovit pe un băiat de 13 ani cu care acesta se certase.

Potrivit publicației vremeanoua.ro, agresiunea a avut loc chiar în fața copiilor din clasă, care au privit speriați întreaga scenă.

Totul a pornit de la o ceartă între copii

Din câte se pare, băiatul bătut s-a certat cu unul dintre colegii săi, iar acesta din urmă și-ar fi sunat tatăl vitreg, povestindu-i cele întâmplate. Imediat, persoana în cauză a venit la școală, a pătruns în interiorul unității și s-a dus direct în clasa în care învăța fiul său, acolo unde s-a năpustit asupra unui băiat de 13 ani.

Învățătorul a explicat că el nu a putut intervenii deoarece fix în acel moment se afla într-o altă clasă, unde-i supraveghea pe copiii de acolo.

„Incidentul a avut loc miercuri, iar până vineri nu se luase nicio măsură. Nimeni nu ne-a sunat și pe noi, părinții, să discutăm, să vedem de ce s-a ajuns în această situație. Miercuri seară, l-am sunat pe directorul școlii, care mi-a spus că va face o anchetă. Azi l-am sunat din nou și mi-a spus că el a sesizat poliția încă de joi dimineață. Polițistul care a venit să ne ia declarații a spus că nici vorbă de așa ceva, că ei nu au primit nicio sesizare.

În realitate, ancheta a început să se miște abia azi, după ce am sunat la presă și la 119, numărul unic de telefon pentru cazurile de abuz împotriva copiilor”, a declarat tatăl victimei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, ulterior dispunându-se extinderea urmării penale și cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii publice”. Tatăl agresor a fost reținut în arestul IPJ Suceava pentru 24 ore și ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Magistrații au stabilit să fie plasat sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile, notează ziarulevenimentul.ro.

În Vaslui, o mamă a bătut un copil de 11 ani, la școală!

Un incident similar s-a petrecut și în Vaslui, iar poliţiştii au deschis dosar penal după ce un elev de la o şcoală din comuna Zăpodeni ar fi fost agresat în sala de clasă de mama unui coleg.

„La data de 4 noiembrie, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din localitatea Măcreşti, comuna Zăpodeni, cu privire la faptul că, la data de 2 noiembrie 2022, fiul său, în vârstă de 11 ani, ar fi fost agresat în timp ce se afla la unitatea de învăţământ pe care o frecventează, în timpul orelor de curs. Odată cu sesizarea a fost indicat şi un prezumtiv autor, o femeie de 42 de ani, din localitatea Unceşti, mama unui coleg de şcoală. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată şi dispunerea măsurilor legale, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

O anchetă în acest caz a fost demarată şi de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii