INCREDIBIL. La Bacău, președintele CJ și deputatul PDS Ionel Floroiu inaugurează km de drum, de față cu 100 de oameni!

INCREDIBIL. La Bacău, președintele CJ și deputatul PDS Ionel Floroiu inaugurează km de drum, de față cu 100 de oameni!
INCREDIBIL. La Bacău, președintele CJ și deputatul PDS Ionel Floroiu inaugurează km de drum, de față cu 100 de oameni! / Sursa foto: Catalin Cojocaru
Publicat: 16/04/2020, 14:12

În timp ce numărul deceselor cauzate de Covid-19 crește de la o zi la alta, politicienii băcăuani își văd de treaba lor. Inaugurează lucrări de asfaltare a drumurilor, în mijlocul alegătorilor!

Primarul comunei băcăuane Filipeni, Rodica Ambrosie, nu are frică de nimic. În plină pandemie, edilul a organizat un cadru festiv, cu peste 100 de localnici, pentru a inaugura lucrările de modernizare ale unui drum județean care traversează comuna.

Rodica Ambrosie și-a primit șefii cu mare fast, scoțându-i în stradă pe votanți când președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, și deputatul PSD Ionel Floroiu au venit în zonă.

Deputatul Ionel Floroiu, parlamentarul trezit din somn de un coleg în timpul unei ședințe online a plenului Camerei Deputaților, s-a făcut remarcat din nou: „Acest pahar de șampanie îl ciocnesc cu președintele Consiliului Județean Bacău în cinstea cârcotașilor din comuna Filipeni”.

Primire cu eșarfă tricoloră la gât

În comuna Filipeni, campania electorală este în toi, fără să țină seama de starea de urgență sau de ordonanțele militare. La primirea invitaților de seamă, primarul Rodica Ambrosie a ieșit în fața sătenilor și a autorităților de la „județ” cu eșarfa tricoloră.

Este greu de înțeles cum un parlamentar, un demnitar al statului român, acceptă să meargă la o întrunire cu peste o sută de oameni, așa cum este incalificabil gestul domnului președinte Sorin Brașoveanu, membru al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care cunoaște foarte bine măsurile ce trebuie respectate. Imaginile sunt grăitoare!

Deputatul Floriu i-a catalogat pe cei care l-au criticat drept impotenți politic: „Impotenţi politic şi proşti guvernanţi! Liberalii se dau cu fundul de asfaltul din comunele PSD. Cu 6 luni de guvernare care a adus numai necaz şi sărăcie românilor, după ce îşi arată în fiecare zi neputinţa de a gestiona epidemia, fără soluţii la problemele tot mai grave ale ţării, liberalii inventează (din nou!) păcate PSD-ului. Nu fac excepţie nici micro-liderii PNL Bacău, care în toată trista lor carieră politică n-au ajutat nici măcar un cătun din judeţ.

Ultima penibilă ieşire se referă la asfaltarea pentru prima dată a drumului judeţean care traversează comuna Filipeni, comună condusă vreo 12 ani de familia PNL-PDL Banu, unul primar, altul deputat. În loc să intre în pământ de ruşine că au condamnat la izolare această comună, şefuleţilor PNL le stă în gât că astăzi s-au turnat primii km de asfalt şi consideră bucuria oamenilor drept campanie electorală”.

„Lucrările se desfășoară conform graficului!”

Totodată, Ionel Floroiu susține că „locuitorii din Filipeni au ieşit din proprie iniţiativă să vadă cum un angajament serios al PSD Bacău devine realitate, sătui fiind de minciunile electorale ale PNL, care nu şi-a îndeplinit nici măcar o promisiune. De aceea, astăzi am mers şi eu pe şantier, împreună cu Sorin Braşoveanu, preşedintele Consiliului Judeţean, respectând amândoi regulile de protejare individuală şi distanţarea socială”.

Înainte de a ajunge în comuna Filipeni, președintele CJ Bacău, Sorin Brașoveanu, a mers să inspecteze lucrările la drumul din comuna Gârleni. „Am făcut astăzi o vizită pe șantier, lucrările sunt de calitate și se desfășoară conform graficului!”, a precizat Brașoveanu.

Cătălin Cojocaru
Jurnalist dedicat, în egală măsură, televiziunii (1 TV, Euro TV, Plus TV), radioului (Jurnal) și presei scrise (Business Mesager, Romania Libera, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!