Nuntă cu 30 de invitați, întreruptă de polițiștii doljeni: Petrecerea fusese transmisă live, pe Facebook – VIDEO

Publicat: 04/04/2021, 13:19
Actualizat: 04/04/2021, 14:29

O nuntă la care participau 30 de persoane a fost întreruptă de polițiștii din Dolj care le-au „dăruit” fiecăreia câte o amendă. Unii participanți la eveniment transmiseseră imagini live pe Facebook, astfel că autoritățile au aflat ce se petrecea în comuna Catanele.

Evenimentul privat a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 3 aprilie, în satul Catanele Noi, comuna Catane. Unii petrecăreți au transmis live pe Facebook petrecereau, astfel că autoritățiles-au autosesizat.

Nuntă transmisă live pe Facebook, întreruptă de polițiștii din Dolj

La intervenție au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupa de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

„A fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contraventional conform Legii 55/2020 cu amenda îl valoare de 15.000 de lei. De asemenea, politiștii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 30 de sancțiuni contraventionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei. Totodata, verificarile sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora. Facem precizarea că evenimentele private de tipul nunți, botezuri, mase festive sunt interzise. În situația în care forțele de ordine constată că prevederile legale privind organizarea de evenimente sunt încălcate, vor interveni cu fermitate și vor aplica sancțiuni contravenționale. Nu vor fi tolerate abateri de la normele legale!”, au transmis autoritățile doljene.

Eveniment privat, întrerupt de polițiștii din Sibiu

Un alt eveniment care a avut loc sâmbătă și a fost întrerupt de polițiști a avut loc în Agnita, județul Sibiu. Agenții locali au fost ajutați de cei de la Acțiuni Speciale.

În timp ce unii se zbat în spitale între viață și moart din cauza noului COVID-19, alții ignoră restricțiile și organizează petreceri care se pot transforma oricând în adevărate focare. 43 de persoane au ignorat toate restricțiile în cursul serii de sâmbătă, 3 aprilie, când au participat la o petrecere. Distracția le-a fost întreruptă în jurul orei 23.00 de polițiștii sibieni care au intervenit împreună cu colegii lor de la Acțiuni Speciale Sibiu.