Meciul Petrolul Ploiești-ASU Poli Timișoara s-a terminat cu aproape 100 de suporteri duși la sediul Jandarmeriei și Poliției

Redactor:
Laura Petrescu
Meciul Petrolul Ploiești-ASU Poli Timișoara s-a terminat cu aproape 100 de suporteri duși la sediul Jandarmeriei și Poliției
Aproape 100 de persoane au fost duse, sâmbătă, la audieri la sediul Jandarmeriei și Poliției, în Ploiești, după un scandal izbucnit la terminarea meciului de fotbal disputat între Petrolul Ploiești si Poli Timișoara. Nouă dintre suporteri au fost amendați, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, conflictul dintre suporteri a avut loc după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești și ASU Poli Timișoara, în zona centrală din Ploiești.

„Urmare a aglomerației traficului rutier, în coloana unde se aflau autocarul și autoturismele personale ale suporterilor Poli Timișoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidiști, susținători ai echipei oaspete, și suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat de patru echipaje de jandarmi și două echipaje de poliție aflate în zonă, fără a se înregistra victime și distrugeri de bunuri”, arată IJJ Prahova.

62 de suporteri ai echipei Poli Timișoara au fost duși la sediul IJJ Prahova pentru stabilirea identității, 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au fost duși la Secția 4 de Poliție Ploiești, iar 7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduși la Sectia 1 de Poliție Ploiești.

Polițiștii și jandarmii au aplicat nouă amenzi în valoare de 1.800 lei și un avertisment scris.

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești s-a disputat, sâmbătă, partida dintre Petrolul Ploiești și Poli Timișoara, meci câștigat de ploieșteni cu 1 la 0.

 

Inchide