• Publicat:
Sport & Mișcare

Probleme pentru Simona Halep. Una dintre cele mai periculoase adversare și-a revenit după accidentare și va juca la Wuhan

Probleme pentru Simona Halep. Una dintre cele mai periculoase adversare și-a revenit după accidentare și va juca la Wuhan
Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, locul 3 WTA, care a absentat la mai multe turnee din această vară, printre care US Open, din cauza unei accidentări la piciorul drept, va reveni în competiție la Wuhan (China), informează site-ul oficial al WTA.

„Abia aștept să revin pe teren la Wuhan. Am muncit mult să fiu pregătită pentru a evolua din nou. M-am simțit bine la ultima mea vizită la Wuhan, anul trecut”, a declarat Șarapova, eliminată, anul trecut, în optimi, la prima ediție a turneului de categorie Premier 5.

Cu Șarapova pe tablou, vor fi prezente la Wuhan 18 dintre primele 19 jucătoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, locul 2 WTA. Liderul WTA, americanca Serena Williams, nu și-a anunțat prezența la competiția chineză.

Maria Șarapova a absentat tot sezonul american de hard din această vară, după ce a atins faza semifinalelor la Wimbeldon.

Dongfeng Motor Wuhan Open este programat între 27 septembrie și 3 octombrie.

Serena Williams, Simona Halep și Maria Șarapova au obținut deja calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore. Primele trei jucătoare din clasamentul WTA sunt înscrise și la turneului Premier Mandatory de la Beijing, din 3-11 octombrie.

×
Inchide