Tecău și Rojer s-au calificat în sferturi la Wimbledon

Tecău și Rojer s-au calificat în sferturi la Wimbledon
Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon 2019, după abandonul perechii argentiniene Horacio Zeballos / Maximo Gonzales în setul patru, la scorul de 7-6, 3-7, 7-5, 4-3.

Meciul se îndrepta către o victorie a dublului româno-olandez. După un an 2018 destul de dificil, în care a fost chinuit de accidentări, românul joacă din nou un tenis de cea mai bună calitate în turneele de dublu. Alături de Jean Julien Rojer, Horia și-a regăsit cadența și este din nou în sferturile de finală la Wimbledon. Practic, perechea româno-olandeză s-a calificat între cele mai bune opt dubluri în al doilea turneu de Grand Slam consecutiv, după ce a realizat aceeași performanță și la Roland Garros.

Dar Horia și Julien privesc și mai sus la Wimbledon, mai ales că istoria le recomandă acest lucru. În 2015, Tecău și Rojer au câștigat primul turneu de Grand Slam în această formulă de echipă. Românul mai are în palmares alte trei finale la All England Club la seniori, în perioada 2010-2012 alături de suedezul Lindstedt. În sferturile de finală, Tecău și Rojer vor evolua cu învingătorii dintre Jebavy / Oswald vs Cabal / Farah.

Foto: Hepta

 

Inchide