Alice Cociuba a murit într-un accident rutier. Fotbalista avea doar 21 de ani (FOTO)

Publicat: 26 12. 2020, 14:34
Actualizat: 26 12. 2020, 14:36

Clubul de fotbal Piroș Security Arad este din nou în doliu. Alice Cociuba (21 de ani) a decedat în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Tragedia vine după ce antrenorul Florin Bugar a murit din cauza COVID-19.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de Ajun. Sportiva a condus o maşină BMW X5, pe raza localităţii Ineu. La o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere, dar semnalizată corespunzător, maşina a fost acroşată de trenul Regio 160249, care se deplasa pe direcţia Arad-Gurahonţ. Tânăra nu s-a asigurat înainte de a trecere linia, relatează Adevărul.ro.

După ce au ajuns la fața locului, medicii au încercat să o resusciteze pe Alice Cociuba aproximativ 45 minute, însă nu au putut să-i salveze viaţa.

„Încă o veste tragică loveşte echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS Ineu fotbal Feminin şi CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar şi pentru echipa Naţională a României. Clubul transmite sincere condoleanţe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, au transmis cei de la clubul Piros Security.

Alice Cociuba juca la echipa arădeană de trei sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS Ineu şi CFR 1933 Timişoara, dar a fost şi componentă a echipei naţionale a României, potrivit Agerpres.

Dramă în fotbalul românesc!Florin Bugar, răpus de Covid-19!

Fotbalul românesc este din nou îndoliat. Selecționerul echipei naționale feminine de tineret a decedat la vârsta de 48 de ani! Florin Bugar a fost răpus de Covid-19, conform anunțului făcut de apropiați.

Pentru fotbalul feminin din România, Florin Bugar era unul dintre profesioniștii cu care FRF se mândrea. Dovadă a valorii sale stau nu numai rezultatele, ci și promovarea sa ca selecționer al echipei naționale feminine de tineret.